Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

4ο Basketball is life (18-20 Αυγουστου)


Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για το 4ο 3X3 Basketball is life. Το ραντεβού μας με το μπάσκετ του καλοκαιριού έχει προσδιοριστεί για τις 18- 20 Αυγούστου και στο γνωστό και αγαπημένο γήπεδο του 1ου Γυμνασίου Καρπενησίου.

Από τη 1η Ιουλίου είναι έτοιμη η φόρμα συμμετοχής των ομάδων και μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής έχει οριστεί από τους υπεύθυνους, έτσι από 1 Ιουλίου μέχρι και 12 Αυγούστου τα μεσάνυχτα μπορείτε να συμπληρώνετε τα στοιχεία σας ώστε να γίνει και ο προγραμματισμός των αγώνων.

Το τουρνουά είναι υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και απευθύνετε σε άντρες και γυναίκες των έξης κατηγοριών: 19+, 18- και 15-. Το κόστος συμμετοχής για τις κατηγορίες 19+ ανέρχεται στο ποσό των 40€ ενώ για τις κατηγορίες 18- στα 20€ ανά ομάδα. Όλοι οι αθλητές θα πάρουν μπλουζάκι της διοργάνωσης ώστε να επιτευχθεί και η ομοιομορφία των ομάδων. Οι νικητές των κατηγοριών θα πάρουν μετάλλια, οι τρεις πρώτη και κύπελλο ο πρώτος. Τα δώρα των πρώτων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συνδεθείτε στο https://forms.gle/hCzdfTNnaNMesFR66 και να συμπληρώσετε την φόρμα ή να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6978553716. Σας περιμένουμε με χαρά να ζήσουμε μαζί μια ακόμη εμπειρία ΜΠΑΣΚΕΤ.

Πηγή:  panevrytaniki.wordpress.com