Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Πανελλήνιες προκρίσεις αθλητών για τον Κ.Ο. Καρπενησίου


Ο Κ.Ο.Κ. αγωνίστηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Χαλκιδα, φτάνοντας σε τέσσερις προκρίσεις αθλητών για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (2η και τελική φαση).
Ο σύλλογος αναφέρει
"Με απόλυτη επιτυχία για τους αθλητές του συλλόγου μας, ολοκληρώθηκε η Α' φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξήχθη το διήμερο 30/6-1/7 στην Χαλκίδα για τις ομάδες της περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας. Οι αθλητές μας παρά τις δυσκολίες και 3 μήνες μετά το κλείσιμο της πισίνας μας, κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους κάνοντας ατομικά ρεκόρ σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματα που κολύμπησαν, να πάρουν την πρόκριση 4 αθλητές σε 9 αγωνίσματα για την Β' φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος και να κατακτήσουν 14 μετάλλια και την 5η θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αν.Στερεας κ Εύβοιας.
Αναμένοντας την ολοκλήρωση των εργασιών και το άνοιγμα του κολυμβητηρίου μας, που θα μας φέρει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, να πούμε πολλά συγχαρητήρια σε όλους μας τους αθλητές οι οποίοι επί 3 μήνες, με τεράστια δύναμη ψυχής προπονούνταν στην Λαμία με όλες τις δυσκολίες που φέρνει αυτό και πέρα από κάθε αποτέλεσμα κράτησαν την σημαία του συλλόγου μας ψηλά για ακόμη μια φορά.
Στους αγώνες συμμετείχαν οι:
Κοπανός Δημήτρης, Κωστής Άγγελος, Κωτσή Ελισάβετ, Τσιγαρίδα Κατερίνα και Φραγκαλιού Αρετή."