Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Σταθερά πρωταγωνίστρια η Μελίνα Γεωργίου


Πρωταγωνίστρια σε ακόμη ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα μέσα στο 2023, ήταν η Μελίνα Γεωργίου. Η «χάλκινη» πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2021 στις κορασίδες, κατέκτησε την πρώτη θέση στα -46kg του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων που έγινε στο ΟΑΚΑ και εξασφάλισε την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Ταλίν το διάστημα 24-26 Αυγούστου.
🔹 Αυτή ήταν η δεύτερη πρωτιά σε εθνικό πρωτάθλημα για τη νεαρή αθλήτρια, αφού νωρίτερα μέσα στη χρονιά ήταν πρώτη και στο Πανελλήνιο U21, εξασφαλίζοντας κι εκεί την πρόκρισή της για το Ευρωπαϊκό (Δεκέμβριος, Ρουμανία) και ως εκ τούτου την παρουσία της στην εθνική ομάδα.
Η Μελίνα Γεωργίου, η οποία μέσα στο μήνα θα ταξιδέψει για την Ταϊλάνδη όπου θα λάβει μέρος σε ένα δυνατό προπονητικό καμπ, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  του ΟΑΚΑ σημείωσε τέσσερις νίκες σε μια κατηγορία όπου συμμετείχαν συνολικά 20 αθλήτριες.
🔹 Να θυμίσουμε ότι η νεαρή αθλήτρια του Αίαντα, που είναι Νο-5 στην ευρωπαϊκή κατάταξη των -46kg, μέσα στη χρονιά ήταν πρώτη στο Presidents Cup Europe και στο Bulgarian Open, δεύτερη στο Austrian Open και τρίτη στο European Club Championships 2023.
🔹 Τις προσπάθειες της Μελίνας Γεωργίου, στηρίζει για ακόμη μία χρονιά, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής συμβουλευτικής, ARTION