Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Πανελλήνια προκρίση για τον ΑΟΛ Εύρυτος


Επιτυχιών συνέχειας για τον ΑΟΛ Ευρυτος. Ο κολυμβητικός σύλλογος του Καρπενησίου πέτυχε μέτα και τους αγώνες που έγιναν στη Χαλκίδα μια πρόκριση από τον Κουκλάρα στην τελική φάση του Πανελλληνιου Πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα οι: Κατερίνα Νικοπουλου, Βαγγελης Κουκλαρας και Παναγιώτης Μπαλωμένος κατάφεραν να φέρουν 8 μετάλλια υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας τους Βίβιαν Πασσα.

Ο σύλλογος αναφέρει: 

Ά ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ- Περιφερειακό πρωτάθλημα
🔹Ήταν και οι 3 υπέροχοι!! Με 3 αθλητές αγωνιστικής κατηγορίας, την Κατερίνα Νικοπούλου, τον Παναγιώτη Μπαλωμένο και τον Βαγγέλη Κουκλαρα, συμμετείχε ο σύλλογος μας στην Ά Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα.
Και οι 3 αθλητές μας βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των αγωνισμάτων τους, κατακτώντας 8 μετάλλια, καταρρίπτοντας όλοι τα ατομικά τους ρεκόρ, τι και αν το κολυμβητήριο μας όλο αυτό το διάστημα ήταν κλειστό!
🔸Στην Β´ και τελική φάση του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ, θα αγωνιστεί ο Βαγγέλης Κουκλάρας ο οποίος θα συμμετάσχει στα 1500μ ελεύθερο! Αξίζει να σημειωθεί πως και η αθλήτρια του συλλόγου μας Κατερίνα Νικοπούλου κατάφερε να κατακτήσει το όριο για τα 400μ ελεύθερο, όμως υπάρχει περιορισμός συμμετοχών.
Το ΔΣ του συλλόγου θα ήθελε να συγχαρεί τους αθλητές μας για την προσπάθεια τους🏆