Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Ταχύτερος ο Έβανς στην ειδική Ταρζάν


Ο Έλφιν Έβανς σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στην 13η ειδική του αγώνα και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης.

Η πολύ σωστή επιλογή ελαστικών από τον Ουαλλό και η στρωτή, αλάνθαστη οδήγησή του τον βοήθησαν να ξεπεράσει το Hyundai του Σόρντο με δύο ειδικές να απομένουν.

 Με την διαδρομή πλήρως στεγνή η μαλακή γόμα ήταν ιδανική για την ειδική διαδρομή. Όσοι έβαλαν την σκληρή γόμα στους εμπρός τροχούς αντιμετώπισαν έντονη υποστροφή. Οι μεγάλοι άτυχοι της χθεσινής ημέρας, Νεβίλ και Οζιέ -ο οποίος πήρε επιπλέον ποινή 2 λεπτών λόγω του ότι χθες κινήθηκε μετά την 12η ειδική χωρίς να έχει δέσει τις ζώνες του- ξεκίνησαν πρώτοι την εμβληματική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023.

Ο Βέλγος ήταν ταχύτερος του Γάλλου. Θα κρατούσε, μάλιστα, τον πρώτο χρόνο της ειδικής μέχρι και την ολοκλήρωση του περάσματος από τον Έβανς. Ο οδηγός της Toyota ήταν μεταξύ εκείνων που πίεζαν περισσότερο καθώς είχε να σκεφτεί την μάχη για τη δεύτερη θέση με τον Ντάνι Σόρντο.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ:  https://www.newsauto.gr/acropolis-2023/eko-ralli-akropolis-2023-tachiteros-o-evans-stin-idiki-tarzan-video/