Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Σε κλίμα σύμπνοιας η κλήρωση της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας


Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου σε κλίμα ενότητας και σύμπραξης όλων των παραγόντων πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, περιόδου 2023-2024.

Παρόντες ήταν από πλευράς ΕΠΣ Ευρυτανίας οι: Γιώργος Παπαντζίμας, Δημήτρης Αθανασόπουλος, Νίκος Δροσίνης και Ηλίας Γκαλιμάνης, το επίτιμο μέλος Διονύσης Βονόρτας και ο υπάλληλος Γιάννης Βονόρτας.

Τις ομάδες εκπροσώπησαν οι: Γιώργος Γκορόγιας (Ποταμιά), Παναγιωτης Ρεσίτης (ΑΠΟΚ Βελουχι), Δήμος Μπράζιας (Ραπτόπουλο), Δημήτρης Κολλημένος, Παναγιώτης Ζωχάκης (Άγραφα) και Δημήτρης Αντωνίου (Ακαδημία). Το πρωτάθλημα θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου σε τρεις γύρους χωρίς Play Off χωρίς τον Αίολο, ο οποίος θα λάβει μέρος στη Β΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας με ειδική άδεια για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Συμμετέχουν οι ακόλουθες 6 ομάδες: Ποταμιά, Άγραφα, ΑΠΟΚ Βελούχι, Ακαδημία, Τυμφρηστός και Ραπτόπουλο. Η ΕΠΣ Ευρυτανίας δια στόματος Γιώργου Παπαντζίμα αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Ένωσης για στήριξη των σωματείων, ενώ στη 1 Οκτωβρίου προγραμματίζεται τουρνουά ακαδημιών grassroots, καθώς και τουρνουά ανδρών.

Η κλήρωση του κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, που υπολογίζεται για τις αρχές Φεβρουαρίου, ενώ στόχος είναι η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση του πρωταθλητή μας στα Play Off ανόδου.

 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής

1η αγωνιστική

Ποταμιά-ΑΠΟΚ Βελούχι

Ραπτόπουλο-Άγραφα

Τυμφρηστός-Ακαδημία

 

2η αγωνιστική

ΑΠΟΚ Βελούχι-Ραπτόπουλο

Ακαδημία-Ποταμιά

Άγραφα-Τυμφρηστός

 

3η αγωνιστική

ΑΠΟΚ Βελούχι-Ακαδημία

Άγραφα-Ποταμιά

Ραπτόπουλο-Τυμφρηστός

 

4η αγωνιστική

Ακαδημία-Άγραφα

Ποταμιά-Ραπτόπουλο

Τυμφρηστός-ΑΠΟΚ Βελούχι

 

5η αγωνιστική

Άγραφα-ΑΠΟΚ Βελούχι

Ραπτόπουλο-Ακαδημία

Τυμφρηστός-Ποταμιά

*Στον δεύτερο γύρο οι έδρες αντιστρέφονται και στον τρίτο γύρο ισχύουν οι έδρες των πρώτων αγώνων.

 









Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος