Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευρυτανίας


Μετά την χτεσινή κλήρωση της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας περιόδου 2023-2024 η ΕΠΣ Ευρυτανίας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς και για τη συμμετοχή του Αιόλου στη Β΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Ευρυτανίας:

«Σήμερα Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α΄ τοπικής Κατηγορίας 2023-2024 σε απόλυτη σύμπνοια των σωματείων μας, τα οποία θέλουν πραγματικά να συνεχιστεί να υπάρχει ποδόσφαιρο στην περιοχή μας.

 Η ΕΠΣ Ευρυτανίας προσπαθεί πάντα να προάγει τον αθλητισμό και όχι απαραίτητα τον πρωταθλητισμό. Υποχρέωση μας είναι να είμαστε κοντά στα σωματεία μας και να τα βοηθάμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Για εμάς το ποδόσφαιρο της Ευρυτανίας είναι τα 10 περίπου παιδιά μας που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομών ομάδων της Super League 1.

Κλείνοντας σχετικά με την συμμετοχή του σωματείου της δύναμης μας «Α.Σ. Αίολος Προφήτη Ηλία» στη Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Φθιώτιδας  θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι  δώσαμε τη συναίνεση μας για τη συμμετοχή του Αίολου στην Β΄ Κατηγορία Φθιώτιδας ΜΟΝΟ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2023-2024.  Επιπλέον, ουδέποτε ήρθαμε σε αντιδικία με την πρωταθλήτρια ομάδα του νομού μας. Σεβαστήκαμε την επιθυμία της και της δώσαμε την δυνατότητα να συμμετέχει σε όποιο πρωτάθλημα επιθυμεί.

Τέλος  να ευχηθούμε σε όλα τα σωματεία καλή αγωνιστική περίοδο χωρίς τραυματισμούς.»