Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Μεταγραφή-έκπληξη στις γυναίκες του Καρπενήσι Futsal

 
Η Χρύσα Γεωργιακάκη επέστρεψε στα Χανιά για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στη γυναικεία ομάδα του Χάλη.

 

Παράλληλα με τη φανέλα του Χάλη θα φορά και εκείνη του Καρπενησίου Futsal και θα αγωνισθεί για πρώτη φορά σε ομάδα ποδοσφαίρου σάλας.

Την είδηση γνωστοποίησε η (εξειδικευμένη σε θέμα ποδοσφαίρου γυναικών) Facebook σελίδα “Greek Women’s Soccer News” (και την επιβεβαίωσε ο Χάλης αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση) αναφέροντας σχετικά:

«Μία εξαιρετική μεταγραφή – έκπληξη την πρώτη για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε το Καρπενήσι Futsal. Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κολλημένος έκανε την υπέρβαση και συμφώνησε με την 20χρονη μέσο από την Κρήτη Χρύσα Γεωργιακάκη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στον Α.Ο. Χάλης Βαρυπέτρου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ για πρώτη φορά θα παίξει σε ομάδα Futsal. Μάλιστα, θα έρχεται κάθε φορά από το Ρέθυμνο κυρίως στην Αθήνα όταν το Καρπενήσι αγωνίζεται εκτός έδρας.

Η Χρύσα Γεωργιακάκη είναι μία αθλήτρια γνωστή στην Κρήτη έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στα Χανιά, ενώ έχει παίξει ακόμη στον Α.Ο. ΡΕΑ και τελευταία ήταν στην Επισκοπή Ρεθύμνου. Επίσης, έχει κληθεί το 2018 στην Εθνική Ομάδα Κορασίδων.

Σίγουρα, με την απόκτηση της Γεωργιακάκη αλλά και από το γεγονός ότι παρέμεινε ο βασικός κορμός της ομάδας οι στόχοι και οι προσδοκίες είναι υψηλοί στην ομάδα του Καρπενησίου στο καινούργιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σάλας

Πηγή: athlitiko.gr