Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Karpenissi Trail 2023: Τελευταία νέα, παράταση εγγραφών και παροχές της διοργάνωσης!

 


Μια και κάποιοι αθλητές δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους θα δοθεί μικρή παράταση μέχρι και την Κυριακή 17-09-2023 στις 12:00 το βράδυ όπου και θα κλείσουν οριστικά οι λίστες συμμετοχών αλλά και η δυνατότητα πληρωμής. Η διοργάνωση στην δεύτερη της χρονιά παρέχει πλήθος παροχών προς τους αθλητές.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • Δωρεάν μεταφορά από Αθήνα (με ενδιάμεσες επιβιβάσεις σε Θήβα, Αταλάντη και Λαμία) με το Karpenissi Trail Bus. Υπάρχουν ακόμα λίγες κενές θέσεις (κράτηση με μέιλ στο info@karpenissitrail.gr). 
  • Δωρεάν χώρος κατασκήνωσης στο Μεγάλο Χωριό πλησίον του χώρου εκκίνησης και τερματισμού
  • Για όσους τρέξουν την μεγάλη διαδρομή 25χλμ δώρο αμάνικο softshell δύο στρώσεων με: 1. Κεντρικό φερμουάρ με προστατευτικό πηγουνιού 2. Εσωτερική fleece φόδρα 3. Εξωτερική τσέπη, δεξιά στο στήθος με φερμουάρ 4. Δύο εξωτερικές τσέπες με φερμουάρ 5. Ρυθμιζόμενο, ελαστικό κορδόνι στο τελείωμα
  • Για όσους τρέξουν τις μικρότερες διαδρομές δώρο τεχνικό μπλουζάκι με κατάλληλη διαπνέουσα ύφανση για κάθε αθλητική δραστηριότητα. 
  • Χυλοπίτα πάρτυ το Σάββατο το βράδυ μετά την τεχνική ενημέρωση στο Μουσείο στο Μεγάλο Χωριό 
  • Δώρο έκπληξη σε όλους τους αθλητές από την UpCycle - Fit&Shape Greece !!! Πλήρες πακέτο αθλητικής διατροφής με ισοτονικά, μπάρες, ενεργειακά gels και άλλα προϊόντα από την μεγάλη γκάμα της, τόσο για πριν, όσο κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα.    
  • Εξαιρετικά προϊόντα ( soft cookies, mini cakes, μπάρες δημητριακών, νερά κλπ ) από την εταιρεία "Κουλουράδες" θα βρουν οι αθλητές στους σταθμούς ανεφοδιασμού!

Karpenissi Trail.....γράψου τώρα και ζήσε μια μοναδική εμπειρία στην Ευρυτανία!

 

 Πηγή: www.advendure.com