Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Μπασκετικές Προβλέψεις(24/11)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες συνεχίζουμε επιτυχημένα τις μπασκετικές προβλέψεις μας κι αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Ολύμπια Μιλάνο

Βελτιωμένοι εμφανίζονται οι Σέρβοι τις τελευταίες αγωνιστικές, υπό την καθοδήγηση του κόουτς Σφαιρόπουλου. Σιγά σιγά οι τραυματίες επιστρέφουν στην ομάδα του Βελιγραδίου, η οποία δείχνει ικανή για σημαντικά επιτεύγματα τη φετινή χρονιά. Στο κατάμεστο ΣΤΑΡΚ ΑΡΙΝΑ με 18.000 φίλους στο πλευρό του ο Ερυθρός Αστέρας αποκτά πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του. 
 
Η Ολύμπια Μιλάνο μπορούμε να πούμε πως σε αυτό το πρώτο κομμάτι της Ευρωλίγκα απογοητεύει. Ο Ετόρε Μεσίνα δυσκολεύεται πολύ να ακολουθήσει τις επιταγές του σύγχρονου μπάσκετ την τελευταία διετία, αν και πρόκειται για ένα τεράστιο προπονητή στο Ευρωπαϊκό στερέωμα. Η Μιλάνο παρόλο που ενισχύεται με παίκτες εγνωσμένης αξίας δεν καταφέρνει να παρουσιάσει ένα δεμένο σύνολο με αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των φίλων της. Μένει να αποδειχτεί κατά πόσο οι Ιταλοί μπορούν να αναστρέψουν την υπάρχουσα κατάσταση ή θα χαθεί ακόμη μια σεζόν. 
 
Περιμένουμε να δούμε ένα καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ  - 2.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.82...

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)