Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Παμπαίδες: Ακαδημία Ιστιαίας-Γ.Σ. Άτλας 43-68

Άνετο «διπλό» για τον Άτλαντα, που επιβλήθηκε με 43-68 της Ακαδημίας Ιστιαίας.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε για το παμπαιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ (Δ΄ Όμιλος) την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Ιστιαίας, αρχίζοντας στη 13:00. Ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Η Ακαδημία Ιστιαίας του Σπύρου Γάτσου αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην έδρα της. Συνολικά έδωσε το τρίτο της παιχνίδι, έχοντας ήττες προηγουμένως από Πρωτέα Λαμίας και Λοκρό Αταλάντης εκτός έδρας, μη καταφέρνοντας παρά τη φιλότιμη παρουσία της να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη επέστρεψε στις νίκες του, με τους νεαρούς αθλητές του να παίζουν όμορφο μπάσκετ και να φτάνουν σε μια ακόμη εκτός έδρας νίκη. Το Ευρυτανικό συγκρότημα που πήρε από την αρχή διαφορά ασφαλείας έχει απολογισμό 2 νίκες και 1 ήττα, πρωταγωνιστώντας και φέτος.

Για την επόμενη (4η) αγωνιστική οι ταλαντούχοι Ευρυτάνες θα παίξουν στο ντέρμπι με τον Πρωτέα Λαμίας στο Καρπενήσι στις 2 Δεκεμβρίου, ενώ οι Ευβοιώτες αντιμετωπίζουν τον Έσπερο Λαμίας στην έδρα τους στις 16/12.

 

Του πάνε τα εκτός

Ο Άτλας έφτασε στη 2η του νίκη μακριά από το Καρπενήσι, έχοντας κερδίσει και τον Λοκρό Αταλάντης. Ηττήθηκε ενδιάμεσα για έναν πόντο εντός έδρας από τον Έσπερο Λαμίας.

 

Νέος αθλητής

Για την ομάδα των Δημήτρη Λερογιάννη και Βασίλη Δόση την πρώτη του εμφάνιση έκανε ο Καλαντζής, ενώ συμμετείχαν συνολικά 8 αθλητές.

 

Οι περίοδοι

11-25, 23-33, 28-48, 43-68

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ακαδημία Ιστιαίας (Σπύρος Γάτσος): Μπουζάλας, Στέφος, Καραγιάννης, Σουβατζής, Μεντής, Τσιαπράκας, Λάντζος Χ., Κερασιώτης, Λάντζος Σ., Κεραμιδάς, Ψύλλος

 

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Καψάλης, Χαράμης, Σεριανάι, Καραμπάς, Κολοκώτσιος, Φέγγος, Τσιγαρίδας, Καλαντζής

 

Διαιτητής: Λάμπρος Μασλατζίδης (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Παναγιώτης Χριστόπουλος& Αλέξανδρος Αλεξίου (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

 


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Πηγή: stereabasket.gr