Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Καρπενήσι Futsal-Εθνικός Λυκίας 16-4

Με πολύ καλή εμφάνιση το Καρπενήσι Futsal ήταν επιβλητικό και κέρδισε με 16-4 τον ουραγό της βαθμολογίας Εθνικό Λυκίας.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και ώρα 12:45 στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου. Ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Women΄s Futsal Championship,, παρουσία περισσότερων από 50 θεατών.

Το Καρπενήσι Futsal υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κολλημένου επέστρεψε στις νίκες και έκανε ένα ακόμη «βήμα» για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο με αρκετά νεανικό ρόστερ από ντόπια κορίτσια. Η Δήμητρα Τσούμα ήταν ασταμάτητη, σκοράροντας 6 τέρματα. Οι γηπεδούχες έφτασαν τους 9 πόντους, έχοντας 3 νίκες και 2 ήττες.

Ο Εθνικός Λυκίας του Απόστολου Ζορμπά συμμετέχοντας με αποστολή μόλις 7 αθλητριών έκανε φιλότιμη προσπάθεια, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά σε παρκέ και εκτός λεκανοπεδίου. Χατ-τρικ πέτυχε η Δέσποινα Μαστοράκη. Οι φιλοξενούμενες που είναι ένα νεοσύστατο σύνολο έμειναν χωρίς πόντο μετά από πέντε ματς.

Για την επόμενη (6η) αγωνιστική το Ευρυτανικό συγκρότημα θα παίξει την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στο Α.Κ. Δ΄ Ηλιούπολης με του Τράχωνες, ενώ ο Εθνικός έχει ρεπό.

 

Λαρισαϊκό δίδυμο

Το παιχνίδι σφύριξαν οι Λαρισαιίοι Αδάμος Κουκούλης και Νίκος Δημακόπουλος. Ο δεύτερος διαμένει τα τελευταία χρόνια στο Καρπενήσι.

 


Πρώτη σκόρερ


 

Η Βασιλική Οικονόμου (Φωτογραφία) με τα 4 γκολ που σημείωσε πέρασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 12 τέρματα.

 

Νεοσύστατο σύνολο


 

Ο Εθνικός από τη Νέα Μάκρη αποτελεί μια νέα ομάδα με μοναδική έμπειρη παίχτρια τη Δέσποινα Μαστοράκη (Φωτογραφία), που πέτυχε χατ-τρικ, φτάνοντας τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα.

 

Τόπος στα νιάτα 


 

Το Καρπενήσι συμμετείχε με 9 αθλήτριες κάτω των 20 ετών, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται τον τελευταίο χρόνο στην ομάδα. Μάλιστα μια εξ αυτών, η 16χρονη Νικολέτα Γιαννιώτη (Φωτογραφία) πέτυχε δυο τέρματα.

 

Άνετο Καρπενήσι


 

Μετά το 0-1 των φιλοξενούμενων οι Ευρυτάνισσες πάτησαν «γκάζι», φτάνοντας στο 10-3 για το α΄ μέρος. Στην επανάληψη διαμόρφωσαν το τελικό 16-4.

Για το Καρπενήσι σκόραραν οι: Δήμητρα Τσούμα (Φωτογραφία) 6 γκολ, Βασιλική Οικονόμου 4 γκολ, Κωνσταντίνα Τόσσου 3 γκολ, Νικολέτα Γιαννιώτη 2 γκολ, ενώ ένα τέρμα πέτυχε η Ναυσικά Γιαννοπούλου. Πέναλτι έχασε στο β΄ μέρος η Αθανασία Μπουμπουρή, σουτάροντας άουτ

Για τον Εθνικό Μαστοράκη με 3 γκολ και Μπούσουλα με 1 ήταν οι δυο σκόρερ του.

 




Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Κολλημένος): Κουρομπλή, Φέγγου, Τσούμα Δ., Γιαννοπούλου, Γιαννιώτη, Σταμούλη Χ., Πιστιόλη, Μούτσι, Μπουμπουρή, Οικονόμου, Λερογιάννη, Τόσσου, Κωστούλα, Κωστορρίζου

 

Εθνικός Λυκίας (Απόστολος Ζορμπάς): Νικολάκη, Μπισμπιρούλα, Περσκέφα, Μαστοράκη, Μπούσουλα, Ανδρουτσοπούλου, Κλεφτάκη

 

Διαιτητές: Αδάμος Κουκούλης& Νίκος Δημακόπουλος

Σημειωτής: Λάμπρος Κολοκώτσιος

 































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος