Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Α.Ε. Νέου Κόσμου-Καρπενήσι Futsal 5-4

Ήττα εκτός προγράμματος για το νεανικό και ελλιπές Καρπενήσι Futsal, με την Α.Ε. Νέου Κόσμου να επικρατεί με 5-4.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο Α.Κ. Μινώταυρος, ξεκινώντας στις 4. Ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Futsal League.

Η Α.Ε. Νέου Κόσμου του Παναγιώτη Δελημιχάλη παρουσιάζοντας ένα ψυχωμένο σύνολο κατάφερε να φτάσει στο πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα, μετά από τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς. Ο Μπιτζίλής σημείωσε δυο τέρματα για τους νικητές.

Το Καρπενήσι Futsal του Γιώργου Μαντέκα δεν κατάφερε να «τριτώσει» τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, παρουσιάζοντας μέτρια εικόνα μακριά από την έδρα του. Ωστόσο αποτελεί μια νέα ομάδα που χρειάζεται υπομονή και επιμονή, καθώς αγωνίζεται κυρίως για τη συμμετοχή και την εκπροσώπηση του νομού σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Δυο γκολ πέτυχαν οι: Γιώργος Πλεξίδας και Άγγελος Παχής. Το Ευρυτανικό συγκρότημα παραμένει 4ο με 9 πόντους.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου οι νικητές θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας το Κατενάτσιο Νεά Γενιά, ενώ οι Ευρυτάνες υποδέχονται τον Ηνίοχο σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για τις θέσεις που οδηγούν στην 8αδα.

 

Πρώτη νίκη

Μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, το συγκρότημα του Παναγιώτη Δελημιχάλη πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε επίπεδο ανδρών.

 

Οργανωμένη μετακίνηση

Οι Καρπενησιώτες ταξίδεψαν στην Αθήνα με οργανωμένη μετακίνηση και με το GFK Travel του Γιώργου Φαρμάκη.

 


Νέα εμφάνιση

Με νέα στολή  που «έκλεψε» τις εντυπώσεις συμμετείχαν οι φιλοξενούμενοι, ενώ για πρώτη φορά συμμετείχαν στην αποστολή ο τερματοφύλακας Γιάννης Ηλιάδης και οι νεαροί Θεοδόσης Μπαρμπούτης και Ηλίας Παρούτσας. Ντεμπούτο και για τον Λάμπρο Κατσαρό, που άρχισε στο βασικό σχήμα.

 

Ντέρμπι στον Ταύρο

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 4-2 υπέρ των γηπεδούχων, που κατάφεραν να φτάσουν στην επανάληψη στο νικηφόρο 5-4. Για τους νικητές σκόραραν οι: Μπιτζιλής (2), Ασημακόπουλος, Κεχριώτης και Τσιάκας. Για το Καρπενήσι δυο τέρματα πέτυχαν οι: Άγγελος Παχής και Γιώργος Πλεξίδας, με τον τελευταίο να φτάνει τα 8 στο πρωτάθλημα και τον αρχηγό Παχή τα 5.

 

Κίτρινες Κάρτες

Ασημακόπουλος, Esabalidis, Γενιτσαρόπουλος, Παχής

 

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Ε. Νέου Κόσμου (Παναγιώτης Δελημιχάλης): Λύτρας, Βενιέρης, Ράικος, Κεχριώτης, Τσάφος (Esabalidis, Γεωργακόπουλος, Ασημακόπουλος, Μιχαλίτσης, Perlesi, Μπιτζιλής, Ιωάννου, Τσιάκας, Γκολέμι)

 

Καρπενήσι Futsal (Γιώργος Μαντέκας): Ηλιάδης, Σταμούλης, Παχής, Πλεξίδας, Κατσαρός (Καραγιάννης, Πατρώνης, Μπαρμπούτης, Παρούτσας, Γενιτσαρόπουλος Χ.)

 

Διαιτητές: Αντώνης Αδαμόπουλος& Κώστας Οικονόμου

Χρονομέτρης: Μ. Σαχίνης

 


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Παναγιώτης Καραγιάννης