Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Μπασκετικές Προβλέψεις(15/12)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες αφού επιβεβαιωθήκαμε στην πρόβλεψη της προηγούμενης εβδομάδας, συνεχίζουμε με την νέα αγωνιστική της Ευρωλίγκα και την ανάλυση του αγώνα Μπαρτσελόνα-Ολύμπια Μιλάνο

Η Μπαρτσελόνα φιγουράρει στη δεύτερη θέση της κατάταξης στην διοργάνωση και θα επιδιώξει να επεκτείνει το ρεκόρ της, κυνηγώντας τη Ρεάλ που είναι πρώτη. Σχεδόν πλήρεις αναμένεται να αγωνιστούν οι Καταλανοί, λύνοντας τα χέρια του κόουτς Γκριμάου, όσον αφορά την προετοιμασία του παιχνιδιού. Η Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, παίζοντας πιο ελεύθερο και γρήγορο μπάσκετ. Ιδιαίτερα στις εντός έδρας αναμετρήσεις παρουσιάζει μεγάλη δυναμική και οδηγεί τους αντιπάλους στο ρυθμό που της ταιριάζει. 
ΑΣΤΑΘΕΙΑ! Αυτή είναι η λέξη που περιγράφει επακριβώς την εικόνα της Μιλάνο στο πρώτο 1/3  της Ευρωλίγκα. Η Ιταλική ομάδα δυσκολεύεται πάρα πολύ να βρει ένα αγωνιστικό πλάνο που να την αντιπροσωπεύει. Παρόλο που ενισχύεται κάθε φορά με παίχτες εγνωσμένης αξίας, οι εμφανίσεις στο παρκέ είναι δυσανάλογες αυτής! Απουσία σημαντική για τον κόουτς Μεσίνα αποτελεί ο Μίροτιτς, κάτι που κάνει το έργο της ομάδας ακόμα πιο δύσκολο. Η Μιλάνο προέρχεται από οριακή νίκη στο ντέρμπι με την Βίρτους Μπολόνια για το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να χτίσει κάτι καλύτερο στη συνέχεια της χρονιάς. 
Περιμένουμε να παρακολουθήσουμε ένα ανοιχτό και γρήγορο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  - 8.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95...


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)