Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Κορασίδες: Αίας Μαλεσίνας-Π.Α.Κ. 3-0

Συνέχεια εμπεριών για την Π.Α.Κ., που ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Αίαντα Μαλεσίνας.

Η συνάντηση έγινε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Μαλεσίνας, ξεκινώντας στις 2. Ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2΄ κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Ο Αίας Μαλεσίνας του Τασου Μαγκάφα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες με «καθαρά» σκορ έφτασε στο πρώτο του θετικό αποτέλεσμα, εκμεταλλευόμενος την έδρα του. Το Λοκρικό συγκρότημα ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και φτάνοντας την Πανευρυτανική στους 3 πόντους.

Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου έκανε μια ακόμη φιλότιμη προσπάθεια, χάνοντας μάλιστα το 3ο σετ στις λεπτομέρειες, έχοντας προηγηθεί με 22-23. Έχει απολογισμό 1 νίκη και 3 ήττες, βγάζοντας εις πέρας τρεις αποστολές στη γειτονική Φθιώτιδα. 

Ο πρώτος γύρος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου με τα ματς των δυο ομάδων να είναι τα εξής: Π.Α.Κ.-Σύλλας Αιδηψού και Φάλαρα Στυλίδας-Αίας Μαλεσίνας.

 

Φιλικό παγκορασίδων

Μετά τη λήξη του επίσημου αγώνα ακολούθησε ματς παγκορασίδων μεταξύ των δυο ομάδων σε πολύ όμορφο κλίμα.

 

Τα σετ

25-20, 25-16, 25-23

 

Συνθέσεις Ομάδων

Αίας Μαλεσίνας (Τασος Μαγκάφας): Βίγγου, Γούρνα, Δαδίτσιου, Καραμίντζου Α., Καραμίντζου Ε., Κοτσιομίτα, Παΐσίου, Σαβλάκη, Τούντα, Τσιμαπόγλου, Ψωρομίτα

 

Π.Α.Κ (Κατερίνα Μπαλωμένου).: Ανατζούτσουλα, Ανδρώνη, Γαλανού, Γενιτσαροπούλου, Διώτη, Θαναασούλα, Κατσακιώρη Α., Κατσακιώρη Β., Κοτρώνη, Νιαβή, Τσιλίκα 

 

Διαιτητής: Στάικος

Σημειωτής: Καραβάνα

 

 
















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Π.Α.Κ.