Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Aγωνιστική πρόοδος για τις γυναίκες του Καρπενήσι Futsal


Στη 2η της χρονιά η ομάδα γυναικών του Καρπενήσι Futsal έχει πραγματοποιήσει μια αγωνιστική πριν τη λήξη του πρώτου γύρου πολύ καλή πορεία. Συμμετέχοντας στον 2ο Όμιλο του Women΄s Futsal Championship έχει συγκεντρώσει 15 πόντους (5 νίκες-2 ήττες και τέρματα 57-19) και μοιράζεται με τον Ατρόμητο την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μαζί με τη Δόξα Δράμας αποτελούν τους μοναδικούς εκπροσώπους της επαρχίας.

Το συγκρότημα της Ευρυτανίας βρίσκεται μάλιστα κοντά στην πρόκριση στις 8 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, ενώ θα προσπαθήσει να διακριθεί και στον θεσμό του κυπέλλου. Την πρόκριση στα χιαστί προημιτελικά παίρνουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες των δυο ομίλων.

Την ομάδα καθοδηγεί  ο Ευρυτάνας Γιώργος Πανόπουλος, που έχει προπονήσει επιτυχώς τις ομάδες γυναικών 11Χ11 της Γλυφάδας και της Αθηναϊκής Αγίου Δημητρίου σε Α΄ και Β΄ Εθνική, ενώ "κοούτσαρε" την τελευταία και σε πρωτάθλημα futsal..

Επικεφαλής και ιδρυτής του τμήματος είναι ο Δημήτρης Κολλημένος, που είναι ο μοναδικός διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου σάλας διαμένων στην Ευρυτανία.

Τα γκολ για το Καρπενήσι έχουν σημειώσει οι:  Βασιλική Οικονόμου 16, Δήμητρα Τσούμα 9, Ντίνα Κορομπίλια 7, Αγάπη Τρακάδα 6, Κωνσταντίνα Τόσσου 5, Θεοδώρα Νταή 3, Εύη Καρέτσου 3, Καλλιόπη Καλοκαιρινού 2, Νικολέτα Γιαννιώτη 2, Ναυσικά Γιαννοπούλου 1, Ευαγγελία Κωστορρίζου 1, Μαίρη Γαβαλά 1, ενώ ένα επετεύχθη με αυτογκόλ.

Επόμενος αγώνας την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στο Planet του Νέου Ικονίου κόντρα στον Ατρόμητο.