Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Καρπενήσι Futsal-Φωστήρας Καισαριανής 5-2

Τρίτη νίκη στη σειρά για το Καρπενήσι Futsal που επικράτησε με 5-2 του Φωστήρα Καισαριανής, κάνοντας θετική εμφάνιση.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 6. Ήταν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Women΄s Futsal Championship, παρουσία περίπου 50 θεατών.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Κολλημένου έχοντας πλήρες ρόστερ έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα, παρότι δυσκολεύτηκε από τον πολύ μαχητικό του αντίπαλο. Πρωταγωνίστησε με τρία γκολ η Δήμητρα Τσούμα, ενώ δυο σημείωσε η Βασιλική Οικονόμου. Το συγκρότημα της Ευρυτανίας έφτασε τους 15 πόντους και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο Φωστήρας Καισαριανής της Κωνσταντίνας Κατσαΐτη εμφανίστηκε με ελλιπές, αλλά αρκετά ανταγωνιστικό ρόστερ, κάνοντας αξιοπρεπή εμφάνιση. Και τα δυο τέρματα της σημείωσε η Παρή Κυριακίδη. Οι φιλοξενούμενες έμειναν στους 9 πόντους.

Για την επόμενη (8η) αγωνιστική οι Ευρυτάνισσες έχουν ρεπό και ολοκλήρωσαν τα παιχνίδια τους για το 2023, ενώ ο 5ος Φωστήρας υποδέχεται την Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στα Ξύλινα Καισαριανής.

 

Δεν ξέχασαν τη Θεοδώρα

Αθλήτριες της ομάδας του Καρπενησίου φόρεσαν μπλουζάκια αφιερωμένα στην τραυματία συμπαίχτρια τους Θεοδώρα Νταή, ευχόμενοι τους καλή επιστροφή.

 


Με 6 αθλήτριες


 

Οι φιλοξενούμενες ταξίδεψαν στο Καρπενήσι με αποστολή μόλις 6 αθλητριών, καθώς απουσίαζαν η τερματοφύλακας Νατάσα Αλεξάκη και η Κωνσταντίνα Τόσκα. Τον ρόλο της γκολκίπερ ανέλαβε με επιτυχία η Ειρήνη Κωστοπούλου (Φωτογραφία). Παρών ήταν ο Πρόεδρος της ομάδας Ηλίας Σαλευρής.

 

Αναγνώριση προσφοράς


 

Το Καρπενήσι Futsal τίμησε την Κωνσταντίνα Κατσαΐτη για την σπουδαία προσφορά της στην Εθνική ομάδα γυναικών. Μάλιστα η coach του Φωστήρα είχε πραγματοποιήσει προετοιμασία στην πόλη μας το 2004 εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας ως αθλήτρια. Την βράβευση έκαναν η συμπαίχτρια της στην Εθνική Ενόπλων Λία Μαρασίδη και οι νέες παίχτριες της στον Φωστήρα στο 11Χ11 (Γ΄ Εθνική) Εύη Καρέτσου και Κωνσταντίνα Τόσσου.

 



Ζωντανή μετάδοση

Το παιχνίδι μετέδωσε ζωντανά ο Τάσος Ζαφειρίου για το Greek Women΄s Soccer News.

 

Δυνατό ματς


 

Το Καρπενήσι Futsal προηγήθηκε με 2-1 στο ημίχρονο και στην επανάληψη έφτασε στο 5-2. Τρία γκολ πέτυχε η Δήμητρα Τσούμα (Φωτογραφία αριστερά) στο 4΄, στο 34΄ και στο 35΄, δυο η Βασιλική Οικονόμου (Φωτογραφία κέντρο) στο 7΄ και στο 36΄ που οδηγεί τον πίνακα των σκόρερ με 16 γκολ, ενώ για τον Φωστήρα ισοφάρισε σε 1-1 και μείωσε σε 5-2 η Παρή Κυριακίδη (Φωτογραφία δεξιά) στο 6΄ και στο 37΄.

 





Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Κολλημένος): Μαρασίδη, Φέγγου, Τσούμα Δ., Γιαννοπούλου, Καρέτσου, Μπόκα, Κορομπίλια, Σταμούλη Α., Μπουμπουρή, Οικονόμου, Γιαννιώτη, Τόσσου, Κωστορρίζου, Τσούμα Β.

 

Φωστήρας Καισαριανής (Κωνσταντίνα Κατσαΐτη): Κωστοπούλου, Λύσσαρη, Καρανταλή, Μαρούλη, Κυριακίδη (Κατσιώτη)

 

Διαιτητές: Λάμπρος Κολοκώτσιος& Στέλιος Σώμαλης

Χρονομέτρης: Στάθης Φακίτσας

 
























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος