Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Μπασκετικές Προβλέψεις(12/1)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες συνεχίζουμε επιτυχημένα τις μπασκετικές προβλέψεις μας κι αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση μεταξύ της Βιλερμπάν και της Άλμπα Βερολίνου

Τρίτος προπονητής για τους Γάλλους ο Πουπέ τη φετινή χρονιά, ο οποίος ξεκίνησε με νίκη στην Ευρωλίγκα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Ψάχνεται η ομάδα του Τόνι Πάρκερ να βρει πατήματα και ταυτότητα και ο ίδιος,ως ιδιοκτήτης προσπαθεί να βρει λύσεις εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων. Μόνο ο Ντε Κολό είναι αμφίβολος για τους γηπεδούχους που αισιοδοξούν να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο στο υπόλοιπο της σεζόν. 
 
Η Άλμπα Βερολίνου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα αυτή την περίοδο. Η ομάδα του κόουτς Γκονζάλες υστερεί σε ποιότητα και βάθος πάγκου,ενώ ταλανίζεται κι από θέματα τραυματισμών. Μάλιστα πριν από δύο μέρες οι Γερμανοί αναγκάστηκαν να λύσουν το συμβόλαιο του Έρικσον, μακροχρόνια τραυματία, ο οποίος δε βοήθησε καθόλου την ομάδα του την τελευταία διετία. Δύσκολη αναμένεται η συνέχεια για την Άλμπα, όπως επίσης δύσκολη είναι η θέση του Γκονζάλες στον πάγκο της. 
 
Δεδομένου ότι οι δύο αντίπαλοι προετοιμάζονται για το παιχνίδι με εντελώς αντίθετη ψυχολογία, η Βιλερμπάν είναι το φαβορί για τη νίκη. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ  - 5.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87.......

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)