Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Μπασκετικές Προβλέψεις(18/1)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες μετά από δύο κοπιαστικές εβδομάδες στην Ευρωλίγκα,με διπλές αγωνιστικές, επανερχόμαστε σε κανονικούς ρυθμούς και θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι μεταξύ της Εφές και της Μπαρτσελόνα. 

Αρχίζουν και ζορίζουν τα πράγματα για τους Τούρκους, οι οποίοι χρειάζονται επειγόντως νίκες για να αναρριχηθούν στην κατάταξη της διοργάνωσης. Οι τραυματίες σιγά σιγά επιστρέφουν και ο άπειρος σε αυτό το επίπεδο, κόουτς Τζαν ευελπιστεί σε καλύτερες μέρες. Η Εφές οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Μπαρτσελόνα. 
Οι Καταλανοί παρουσιάζουν μεταπτώσεις στην απόδοσή τους το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο εξίσου άπειρος, για τα δεδομένα της Ευρωλίγκα, κόουτς Γκριμάου δεν γνωρίζει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Αμπρίνες και τον Νάτζι. Η Μπάρτσα θα επιδιώξει να συνεχίσει την πορεία της στην πρώτη τριάδα της κατάταξης με το βλέμμα στο πλεονέκτημα έδρας στο τέλος της κανονικής περιόδου. 
Αναμένεται πολύ ωραίο παιχνίδι από δύο πολύ ποιοτικές ομάδες. Θα δώσουμε ένα προβάδισμα για τη νίκη στην Εφές, η οποία σε αυτή τη φάση δείχνει να τη θέλει περισσότερο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΕΦΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95...

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)