Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Α.Ο. Υπάτου: Παρελθόν ο Τσίπρας


Η ομάδα του Α.Ο. Υπάτου βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για τον κρίσιμο αγώνα με την ομάδα του Α.Ο. “Ελλοπιακός”, το “βοιωτικό ντέρμπι”, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής (τελευταία του α’ γύρου), του Δ’ ομίλου, της Γ’ Εθνικής κατηγορίας 2023-2024, που έχει οριστεί να διεξαχθεί την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου, στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου της Αλιάρτου, με ώρα έναρξης στις 15:00′ και με το οποίο θα κάνει “ποδαρικό” στο 2024!

Στο ματς αυτό, όμως, το συγκρότημα του Γιώργου Αντωνόπουλου, ο οποίος σήμερα (Παρασκευή, 5/1) έχει και τα γενέθλιά του, θα παραταχθεί χωρίς τον “βασικό” του, “κεντρικό” (επιτελικό), μέσο, τον Ανδρέα Τσίπρα.

Ο 30χρονος, μέσος, αποτελεί παρελθόν για το σωματείο του Υπάτου καθώς λύθηκε η μεταξύ των δυο πλευρών συνεργασία και βρίσκεται, πλέον, σε αναζήτηση του επόμενου ποδοσφαιρικού του σταθμού!

Στην τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος πετυχαίνοντας κι 1 γκολ καθώς και σε δυο αγώνες για το Κυπελλου Ελλάδας όπου σημείωσε, επίσης, 1 τέρμα.

Ο Τσίπρας μετράει 100 συμμετοχές σε επίπεδο “Super League 2” ενώ στην Γ’ Εθνική έχει αγωνιστεί σε 70 ματς. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε: Πανιώνιο, Αστέρα Βλαχιώτη, Ρόδο, Τρίκαλα, Ηρακλή, Τρίκαλα, Καλλιθέα, Πανερυθραϊκό, Φωκικό και Εθνικό Αστέρα.

Πηγή: soccerlive