Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Καρπενήσι Futsal-Ολυμπιακός Σάλας 12-1

Επιστροφή στις νίκες για το Καρπενήσι Futsal, το οποίο επιβλήθηκε με 12-1 του Ολυμπιακού Σάλας.

Η συνάντηση που δεν χωράει κριτικής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 18:30. Ήταν στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Futsal League (Β΄ Εθνική σάλας), παρουσία περίπου 50 θεατών.

Το Καρπενήσι Futsal του Γιώργου Μαντέκα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του αντιπάλου του, δίνοντας το δεύτερο συνεχόμενο ματς στην έδρα του. Ο Χρήστος Λέρης πρωταγωνίστησε με 4 γκολ, ενώ στα ευχάριστα ήταν η πρώτη συμμετοχή του Γιάννη Τσούκα. Οι Ευρυτάνες ανέβηκαν στους 17 πόντους, βρισκόμενοι στην 4η θέση.

Ο Ολυμπιακός Σάλας του Θανάση Ψυλλία κατέβηκε με σύνθεση ανάγκης και με μόλις 6 ποδοσφαιριστές. Συμμετέχει με νεαρά παιδιά, μη καταφέρνοντας να κοντράρει τον αντίπαλο, καθώς δεν είχε και βαθμολογικό κίνητρο. Παρέμεινε στους 6 βαθμούς, όσους έχει πλέον και η Α.Ε. Νέου Κόσμου.

Για την επόμενη (13η) αγωνιστική οι Ευρυτάνες θα παίξουν την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου εκτός έδρας με το πάντοτε υπολογίσιμο Κατενάτσιο Νεά Γενιά, ενώ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Μινώταυρο.

 

Ημέρα futsal

Πριν το παιχνίδι των ανδρών προηγήθηκε αυτό των γυναικών του Καρπενησίου με την Αθήνα 90΄. Η ομάδα της Ευρυτανίας έκανε το 2 στα 2.

 

Καρέ Λέρη


 

Ο Χρήστος Λέρης (Φωτογραφία) σημείωσε 4 γκολ, ενώ 3 πέτυχε ο Κώστας Σταμούλης.

 


Έχασε την ευκαιρία

Δεν αγωνίστηκε λόγω ασθένειας ο Γιώργος Πλεξίδας, χάνοντας την ευκαιρία να ανέβει και άλλο στον πίνακα των σκόρερ. Είναι 2ος με 15 γκολ, έχοντας χριστεί σκόρερ σε όσα ματς αγωνίστηκε.

 

Επιστροφή στις νίκες

Μετά από τέσσερα ματς που αγνοούσε τη νίκη η ομάδα της Ευρυτανίας επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στην πολύ καλή προσπάθεια που κάνει για είσοδο στο Final 8.

 

Ιδανικό ντεμπούτο



 

 

 

 

 

 

O Γιάννης Τσούκας (Φωτογραφία αριστερά) στην επιστροφή του από τον ΠΑΣ Λαμία Futsal πέτυχε δυο γκολ, ενώ και ο Κώστας Σερπάνος (Φωτογραφία δεξιά) στην 1η του εμφάνιση στο futsal βρήκε δίχτυα δυο φορές. Ο Τσούκας είχε πετύχει 14 τέρματα και στη Futsal Super League με τη Λαμία.

 

Εξέτισε την τιμωρία

Ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος του Καρπενησίου εξέτισε τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του.

 

Με 6 αθλητές

H ομάδα του Ολυμπιακού ταξίδεψε με μόλις 6 ποδοσφαιριστές στην Ευρυτανική πρωτεύουσα.

 

Αποδυναμωμένος

Ο Ολυμπιακός κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου «έχασε» τον αρχισκόρερ Δημήτρη Θανασάη που μεταγράφηκε στον Γ.Σ. Σαλαμίνας.

 

Εύκολα το Καρπενήσι

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 8-1 υπέρ του Καρπενησίου, ενώ στην επανάληψη το σκορ διαμορφώθηκε στο τελικό 12-1. Τα τέρματα σημείωσαν οι: Χρήστος Λέρης (1΄, 14΄, 17΄, 18΄), Κώστας Σταμούλης (2΄,5΄, 15΄), Γιάννης Τσούκας (19΄, 23΄), Κώστας Σερπάνος (31΄, 33΄) και Χρήστος Γενιτσαρόπουλος (26΄). Για τον Ολυμπιακό μείωσε σε 5-1 ο Ιάσωνας Φωτάκης στο 16΄.

 



Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Γιώργος Μαντέκας): Καλύβας, Γενιτσαρόπουλος Χ., Λέρης, Σταμούλης, Παχής (Κατσαρός, Σερπάνος, Φακίτσας, Μπουμπουρής, Σαπούνης, Τσούκας)

 

Ολυμπιακός Σάλας (Θανάσης Ψύλλιας): Πολποτίνης, Στάικος, Ψύλλιας, Κρητικός, Παναγιωτόπουλος (Φωτάκης)

 

Διαιτητές: Λάμπρος Κολοκώτσιος& Στέλιος Σώμαλης

Χρονομέτρης: Φώτης Ζαχαράκης

 

























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος