Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Α.Ε. Ψυχικού-Καρπενήσι Futsal 3-3

Εκτός έδρας ισοπαλία για το Καρπενήσι Futsal στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και του δευτέρου γύρου, που έμεινε στο 3-3 με την Α.Ε. Ψυχικού.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στο αθλητικό κέντρο 5Χ5 Ψυχικού και ήταν στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Futsal League.

Η Α.Ε. Ψυχικού του Νίκου Παύλου παρουσίασε όπως και στο ματς του πρώτου γύρου ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο, που παρότι έχει μείνει αρκετά πίσω από τις θέσεις πρόκρισης παλεύει όλα τα ματς. Μετά από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων έφτασε στην πρώτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα και έχει πλέον 7 πόντους και είναι 7η ανάμεσα σε 9 ομάδες. Πρωταγωνιστής με δυο γκολ για το Ψυχικό ήταν ο Πρίντζιος.

Το Καρπενήσι Futsal του Γιώργου Μαντέκα παρατασσόμενο με αρκετές και σημαντικές απουσίες επιστρέφει με έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για είσοδο στην φάση των προημιτελικών. Ο Γιώργος Πλεξίδας επέστρεψε δυναμικά, σκοράροντας δυο γκολ. Οι Ευρυτάνες βρίσκονται στην 4η θέση, έχοντας διαφορά +2 από τον Ηνίοχο.

Για την επόμενη (11η) αγωνιστική η Α.Ε.Ψ. θα παίξει εκτός έδρας με το Κατενάτσιο Νέα Γενιά, ενώ το Καρπενήσι υποδέχεται την πρωτοπόρο ομάδα των Θρακομακεδόνων.

 

Νέο απόκτημα

Την πρώτη του εμφάνιση με το Καρπενήσι έκανε ο Γιώργος Φαρμάκης, που αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ Γέρακα, ομάδα του 1ου Ομίλου της ίδιας κατηγορίας.

 

«Μάχη» για την πρόκριση

Το Καρπενήσι θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, έχοντας ως βασικό συνδιεκδικητή για την 4η θέση τον 5ο Ηνίοχο. Παρότι συμμετέχει μετά από απουσία ενός έτους πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία.

 

Χωρίς Καλύβα

Ο τερματοφύλακας Γιώργος Καλύβας εξέτισε τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του, έχοντας συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες κόντρα στον Μινώταυρο. Απουσίαζαν επίσης πολύτιμα «γρανάζια» της ομάδας όπως οι: Άγγελος Παχής, Άλεξ Μπακαλίδης, Αποστόλης Φούκας, Φώτης Ζαχαράκης, Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος, Γιάννης Ηλιάδης, Κώστας Σταμούλης και Χρήστος Γενιτσαρόπουλος. Από το Ψυχικό δεν έπαιξε ο αρχηγός Δημήτρης Παναγόπουλος.

 

«Σασπένς» στο ματς


 

Το ημίχρονο του αγώνα έληξε ισόπαλο με 1-1 (1-0, 1-1), ενώ και η επανάληψη είχε μεγάλο ενδιαφέρον, με τις δυο ομάδες να φτάνουν στο 3-3 (1-2, 2-2, 3-2, 3-3).

Για τους γηπεδούχους τα γκολ σημείωσαν οι: Πρίντζιος (2) και Παντιώρας, ενώ για τους Ευρυτάνες δυο τέρματα πέτυχε ο πρώτος σκόρερ τους Γιώργος Πλεξίδας (Φωτογραφία) και ένα ο Δημήτρης Κατσαδούρος. Ο Πλεξίδας έφτασε τα 13 γκολ, έχοντας σκοράρει σε όλα τα ματς που έλαβε μέρος, επιστρέφοντας μετά την έκτιση της τιμωρίας του.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Ε. Ψυχικού (Νίκος Παύλου): Τσιαντής, Τίμπης, Καρπέτας, Αργύρης, Παναγόπουλος Γ. (Φιλιππούσης, Λέκκας, Αλεξανδρόπουλος, Βαλσάμης, Κολοκυθάς, Κατσαρός, Παντιώρας, Τρυφωνόπουλος, Πρίντζιος)

 

Καρπενήσι Futsal (Γιώργος Μαντέκας): Κόκκοτος, Πλεξίδας, Μπουμπουρής, Κατσαδούρος, Αθανασόπουλος (Πατρώνης, Φαρμάκης, Σαπούνης, Φακίτσας, Καραγιάννης)

 

Διαιτητές: Γιώργος Ρουσσάκης& Χρήστος Λάμπρος

Χρονομέτρης: Μαρία Γιαννιώτη

 



Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος

Φωτογραφίες: Καρπενήσι Futsal