Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Κ14: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Εύβοιας 0-4

Με σκορ 0-4 η Εύβοια επικράτησε της Ευρυτανίας στο φινάλε της 1ης φάσης του πρωταθλήματος μικτών ομάδων.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 12:30. Ήταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 7ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14.

Η Ευρυτανία του Δημήτρη Αντωνίου έκανε φιλότιμη προσπάθεια και σε αυτό το ματς, όπως γενικότερα και στο φετινό πρωτάθλημα, με τους ποδοσφαιριστές να αποκομίζουν τις πρώτες τους επίσημες ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Οι «πράσινοι» τερμάτισαν τελευταίοι χωρίς βαθμό και γκολ, αντιμετωπίζοντας τρεις ισχυρότερες Ένωσης.

Η Εύβοια των Ακριτίδη-Σπυρόπουλου-Καπνίση έφυγε με νικηφόρο αποτέλεσμα από το Καρπενήσι, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον αρχηγό Τάσο Μαντή, που πέτυχε χα-τρικ. Οι φιλοξενούμενοι τερμάτισαν 2οι με 10 πόντους (3 νίκες-1 ισοπαλία-2 ήττες), ξεπερνώντας στο φινάλε την Φθιώτιδα.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στον φετινό θεσμό.

 

Πάλεψε στον όμιλο

Η ομάδα της Ευρυτανίας τερμάτισε τελευταία χωρίς βαθμό και γκολ (Τέρματα 0-33), ωστόσο τα νεαρά παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατόν.

 

Γκιάφης Χ3


 

Και στα 3 εντός έδρας ματς των μικτών της ΕΠΣΕ ρέφερι ήταν ο Δημήτρης Γκιάφης (Φωτογραφία) από την Αιτωλοακαρνανία.

 

Η ενωσιακή παρουσία

Την ΕΠΣ Ευρυτανίας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Γιώργος Παπαντζίμας, ο Πρόεδρος των μικτών ομάδων Δημήτρης Αθανασόπουλος, ο Γιώργος Παπαδήμος και το μέλος της επιτροπής μικτών ομάδων Διονύσης Βονόρτας.

 

Πέρασε την Φθιώτιδα

Η Εύβοια εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Φθιώτιδας με 2-0 από τη Βοιωτία και τερμάτισε 2η. Πρώτη αναδείχτηκε με 16 πόντους η αήττητη Βοιωτία.

 

Πρώτο Μπαλτά

Την πρώτη του εμφάνιση έκανε με την Ευρυτανία ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς, γεννηθείς το 2011.

 

Δυο σε κάθε μέρος


 

Η Εύβοια σκόραρε από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Χατ-τρικ για τον Τάσο Μαντή (Φωτογραφία) με γκολ στο 15΄, στο 41΄ και στο 61΄ και ένα τέρμα για τον Σπύρο Βαλτά στο 29ο λεπτό. Ο Μαντής του Ερμήλιου με 7 γκολ αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του ομίλου.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου): Μπούκας, Λάππας Κ., Τριανταφύλλου Γ., Τριανταφύλλου Π., Τσουκαλάς, Πετρόπουλος, Πόλου, Κουτρομάνος, Τσιλίκας, Τριανταφυλλόπουλος, Παπαδοκωστόπουλος (Τσάρας, Κουκλάρας, Μπόνιας, Κοπάνης, Βρέκος, Λάππας Ε., Θεοδωρογιάννης, Κεχριμπάρης, Μπαλτάς)

 

Εύβοια (Τάκης Σπυρόπουλος-Δημήτρης Ακριτίδης-Αντώνης Καπνίσης): Βασιλείου, Κολιοφούτης, Λιάπης, Καραμπούλης, Σιαμπαλιώτης, Ευθυμίου, Μήτρου, Καρατζίκης, Βαλτάς, Περάι, Μαντής (Παρασκευάς, Μούτσιος, Μπαρόλας, Πίσχινας, Γκίκας, Ζαούρης, Λύκος, Μπαρδής, Περγόπουλος)

 

Διαιτητής: Δημήτρης Γκιάφης (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

  Βοηθός: Μαρία-Ελένη Κοσυφαρίνη (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

2ος Βοηθός: Θεόδωρος Μπελέσης (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

 
























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος