Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Κ14: ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 6-0

Ήττα με σκορ 6-0 από την Εύβοια γνώρισε η ομάδα κάτω των 14 της Ευρυτανίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στο ενωσιακό γήπεδο ΠΕΙ Δοκού και άρχισε στις 12:00. Ήταν εξ αναβολής στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (Κ14).

Η Εύβοια των Σπυρόπουλου-Καπνίση-Ακριτίδη διασκέδασε τις εντυπώσεις και πετυχαίνοντας 6 γκολ έφτασε στο πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στη διοργάνωση. Ο Τάσος Μαντής μάλιστα πέτυχε χατ-τρικ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 4 πόντους (1 νίκη-1 ισοπαλία-2 ήττες).

Η Ευρυτανία του Δημήτρη Αντωνίου υπέστη τη πιο βαριά της ήττα στο μίνι πρωτάθλημα, μένοντας από το πρώτο μέρος πίσω στο σκορ με 4-0. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν φιλότιμα για ένα ακόμη ματς, μαζεύοντας νέες εμπειρίες, παραμένοντας ωστόσο χωρίς γκολ και βαθμό.

Για την επόμενη (5η) αγωνιστική οι δυο ομάδες θα παίξουν ξανά στις 21 Φεβρουαρίου. Η Εύβοια θα παίξει στη Λαμία με την Φθιώτιδα, ενώ η Ευρυτανία δίνει το τελευταίο της εκτός έδρας ματς κόντρα στη Βοιωτία.

 

Παρουσία Παπαντζίμα

Για ένα ακόμη ματς ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας έδωσε το «παρών», όπως και ο Πρόεδρος της επιτροπής μικτών ομάδων Δημήτρης Αθανασόπουλος.

 


1η νίκη

Η ομάδα της Εύβοιας έφτασε στο πρώτο της θετικό αποτέλεσμα, έχοντας προηγουμένως μια ισοπαλία με την Φθιώτιδα και δυο ήττες από τη Βοιωτία.

 

Με 3 προπονητές

Οι γηπεδούχοι συμμετέχουν με 3 ενωσιακούς προπονητές στη διοργάνωση. Επίσης λαμβάνουν μέρος και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Κ15 κοριτσιών, που διεξάγεται για πρώτη φορά από την ΕΠΟ.

 

Kορυφαίος ο Μαντής

Για την Εύβοια ο Τάσος Μαντής (Φωτογραφία) του Ερμήλιου σημείωσε χατ-τρικ με τέρματα στο 13΄, στο 21΄ και στο 32΄. Ο Αλέσιο Περάι που ανήκει στο Αθλόπολις πέτυχε ένα ακόμη γκολ στο 18΄. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 4-0. Στην επανάληψη ο Σπύρος Βαλτάς της Ιστιαίας με δυο προσωπικά τέρματα στο 50΄ και στο 54΄ «έγραψε» το 6-0. Δοκάρια είχαν οι: Παύλος Κορδώνης και Τάσος Μαντής.

 


Εξ αναβολής ματς

Οι αγώνες επρόκειτο να διεξαχθούν την Τετάρτη 31/1, ωστόσο είχαν αναβληθεί λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου όσον αφορά την 1η φάση του.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Εύβοια (Τάκης Σπυρόπουλος-Αντώνης Καπνίσης-Δημήτρης Ακριτίδης): Βασιλείου, Κολιοφούτης, Λιάπης, Καραμπούλης, Σιαμπαλιώτης, Ευθυμίου, Κορδώνης, Καρατζίκης, Μαντής, Περάι, Μήτρου (Ζαούρης, Παπαευθυμίου, Περγόπουλος, Πανουργιάς, Παρασκευάς, Ζέρβας, Βαλτάς, Γκίκας, Θαλασσινός)

 

Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου): Κουτρομάνος, Λάππας Κ., Τριανταφύλλου Γ., Τριανταφύλλου Π., Μπούκας, Πετρόπουλος, Πόλου, Κεχριμπάρης, Τσιλίκας, Τριανταφυλλόπουλος, Παπαδοκωστόπουλος (Τσάρας, Κουκλάρας, Μπόνιας, Κοπάνης, Βρέκος, Λάππας Ε., Θεοδωρογιάννης, Τσουκαλάς)

 

Διαιτητής: Εμμανουήλ Νικολαΐδης (ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής)

1ος Βοηθός: Γεώργιος Σταυρόπουλος (ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής)

2ος Βοηθός: Μάριος Μινάρδος (ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής)

 















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος, egnomi.gr, eviasports.gr