Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Κ16: ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 4-0

Ίδιος νικητής και στην κατηγορία Κ16, με την Εύβοια να καταβάλλει την αξιοπρεπή Ευρυτανία με 4-0.

Ο εξ αναβολής αγώνας έγινε την  Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στο ενωσιακό γήπεδο ΠΕΙ Δοκού και ξεκίνησε στις 15:00 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων κάτω των 16.

H Εύβοια των Τάκη Σπυρόπουλου-Αντώνη Καπνίση-Δημήτρη Ακριτίδη με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασε σε μια ακόμη επικράτηση. Οι Ευβοιώτες έχουν το απόλυτο νικών, βρισκόνται στην κορυφή με 12 βαθμούς και κοντά στην πρόκριση στους «16».

H Ευρυτανία του Δημήτρη Τσιγαρίδα έκανε μια ακόμη πολύ καλή προσπάθεια απέναντι σε μια πανίσχυρη ΕΠΣ. Οι φιλοξενούμενοι έως το 33΄ διατηρούσαν το σκορ στο 0-0 και κράτησαν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Η ΕΠΣΕ παραμένει χωρίς πόντο και γκολ, όμως έχει καταφέρει να δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους της στο μέτρο του εφικτού.

Την Τετάρτη 21/2 θα γίνει η 5η αγωνιστική με τα παιχνίδια ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Εύβοιας και ΕΠΣ Βοιωτίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας.

 

Εύβοια για ψηλά

Το απόλυτο 4 στα 4 έχει κάνει η Εύβοια, που «αγκαλιάζει» την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

 

Από ένα τέρμα

Για τους νικητές σκόραραν οι: Άκης Αρδίτζογλου της ΑΕΚ Χαλκίδας στο 33΄ από ασίστ του Άγγελου Τότσι, Αλέξανδρος Καλαμαράς  του Ερμήλιου στο 36΄ με σουτ εκτός περιοχής, Κώστας Αδαμόπουλος του Κύζικου στο 59΄ από ασίστ του Άκη Αρδίτζογλου και Χρήστος Μαρίνης του Ερμήλιου στο 74΄ από πάσα του Γιώργου Αλαφάκη. Το ημίχρονο έληξε με 2-0.

Και οι τέσσερις έχουν χριστεί ξανά σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα (Αρδίτζογλου και Καλαμαράς  έφτασαν τα 3 και Μαρίνης, Αδαμόπουλος τα 2 γκολ).

 

Παλεύει η Ευρυτανία

Η Ευρυτανία έχει πραγματοποίησει φιλότιμες και αξιοπρεπείς εμφανίσεις. Θα επιχειρήσει στα επόμενα δυο ματς με Βοιωτία εκτός και Εύβοια εντός να έχει αξιόμαχη παρουσία και εάν μπορέσει να φτάσει και στο πρώτο της τέρμα στον θεσμό.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Εύβοια (Τάκης Σπυρόπουλος-Αντώνης Καπνίσης-Δημήτρης Ακριτίδης): Αναστασιάδης, Αδαμόπουλος, Δημητρίου, Κουσερής, Μπρέλλος, Μαρίνης, Λάμπρου, Τότσι, Αρδίτζογλου, Καλαμαράς, Αλαφάκης

Συμμετείχαν και οι: Γιαννάκης, Δούδαλης, Μιτζιφίρης, Πολυκαρπίδης, Θεοδώρου, Τόγιας, Τσούμας, Πολίτης, Τζαφέρος

 

Ευρυτανία (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Δρίβας, Καλύβας, Λιάγκος, Κεχριμπάρης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπαρμπούτης, Ράικος, Γενιτσαρόπουλος, Λαμπαδάρης, Μούτσελος, Παπαϊωάννου

Στην αποστολή και οι: Ζωχάκης, Ντούζα, Δροσίνης, Μπερντούφι

 

Διαιτητής: Εμμανουήλ Νικολαΐδης (ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής)

1ος Βοηθός: Γεώργιος Σταυρόπουλος (ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής)

2ος Βοηθός: Μάριος Μινάρδος (ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής)



 

 

 


Ρεπορτάζ& Φωτγραφίες: Δημήτρης Κολλημένος, egnomi.gr, eviasports.gr