Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Κ14: ΕΠΣ Βοιωτίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 8-0

Με 8-0 ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα της Βοιωτίας η Κ14 της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Η αναμέτρηση διεξήχθη την Τετάρτη 21/2 και ξεκίνησε στις 12:00 στο Δημοτικό Γήπεδο της Κοινότητας Αγίου Γεωργίου Βοιωτίας. Διεξήχθη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14 (7ος Όμιλος).

Η Βοιωτία του Μάνθου Χατζηνικολίδη πανηγύρισε μια ακόμη νίκη, η οποία την οδηγεί και μαθηματικά στη φάση των «16». Πέτυχε τέσσερα τέρματα σε κάθε μέρος, με τον Ανδρέα Καλλή να σημειώνει 2. Έφτασε τους 13 πόντους (4 νίκες-1 ισοπαλία), καταφέρνοντας να φτάσει την πρωτιά σε έναν απαιτητικό όμιλο.

Η Ευρυτανία του Δημήτρη Αντωνίου είχε δύσκολο έργο και δεν κατάφερε να αποφύγει τη συντριβή. Έμεινε από το πρώτο 40λεπτο με 4-0 πίσω στο σκορ, με αποτέλεσμα να υποστεί την πιο βαριά της ήττα στο μίνι-πρωτάθλημα. Το Ευρυτανικό συγκρότημα δεν έχει βαθμολογική συγκομιδή, αλλά και πετύχει και κάποιο τέρμα. 

Ο όμιλος ολοκληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου με τα παιχνίδια Βοιωτία-Φθιώτιδα και Ευυτανία-Εύβοια.

 

Πρόκριση Βοιωτών

Η ΕΠΣΒ πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση των «16», καθώς είναι πρώτη και αήττητη.

 

Σταθερή παρουσία

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας και ο ταμίας και Πρόεδρος της επιτροπής μικτών ομάδων Δημήτρης Αθανασόπουλος βρέθηκαν κοντά στις Ενωσιακές ομάδες.

 

Τέσσερα σε κάθε μέρος

Η Βοιωτία προηγήθηκε στο α΄ μέρος με 4-0. Σκόραραν οι: Τριαντάφυλλος Παναγής στο 15΄, Βαγγέλης Βυλλιώτης στο 29΄, Ανδρέας Καλλής στο 39΄ και Ρενάτο Σουλάι στο 40΄.

Στην επανάληψη με τέρματα των: Ανδρέα Καλλή στο 46΄, 2ο προσωπικό,  Χριστόφορου Σιδηρά στο 49΄, Μπγιόρντι Ταρούσι στο 55΄ και Θανάση Στοιχειού στο 69΄ «γράφτηκε» το τελικό 8-0.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Βοιωτία (Μάνθος Χατζηνικολίδης): Καντάς, Στοiχειός Β., Καράνταης, Μπότσης, Μαδής, Ταρούσι, Βυλλιώτης, Σουλάι, Παναγής, Σιδηράς, Καλλής (Βιέννας, Τσίπης, Μελίδης, Μύθης, Γκίκας, Πέρρας, Κράλης, Ζέρβας, Στοιχειός Α.)

 

Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου): Κουτρομάνος, Λάππας Κ., Τριανταφύλλου Γ., Τριανταφύλλου Π., Μπούκας, Πετρόπουλος, Πόλου, Κεχριμπάρης, Τσιλίκας, Τριανταφυλλόπουλος, Παπαδοκωστόπουλος (Τσάρας, Κουκλάρας, Μπόνιας, Κοπάνης, Βρέκος, Λάππας Ε., Θεοδωρογιάννης, Τσουκαλάς)

 

Διαιτητής: Νικόλαος Πλέσσας (ΣΔΠ Φωκίδας) 

1ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Μπούνος (ΣΔΠ Φωκίδας)

2η Βοηθός: Σοφία Μπακαλιού (ΣΔΠ Φωκίδας)

 









Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος