Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Κ16: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 0-3

Με 0-3 ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι Κ16 μεταξύ Ευρυτανίας και Φθιώτιδας

Ο αγώνας διεξήχθη την Τετάρτη 7/2 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής (1ης του 2ου γύρου) του 7ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων κάτω των 16.

Η Ευρυτανία του Δημήτρη Τσιγαρίδα έβγαλε ψυχή στο γήπεδο και ήταν αρκετά μαχητική. Μάλιστα μέχρι το 64΄ το συγκρότημα του νομού μας διατηρούσε το σκορ στα επίπεδα το 0-0 και έδειξε πως οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα. Η ΕΠΣΕ μετά το πέρας τριών αγώνων παρέμεινε χωρίς γκολ.

Η Φθιώτιδα του Γιάννη Αποστόλου επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και έχει ελπίδες για τη διεκδίκηση της πρωτιάς. Με τους Παπαγεωργίου, Άλλα και Τσιάβο να βρίσκουν δίχτυα στην επανάληψη πέρασε νικηφόρα από το Καρπενήσι. Οι «κόκκινοι» έφτασαν τους 6 πόντους και βρίσκονται στο -3 από την πρώτη Εύβοια. 

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής που θα γίνει στις 21 Φεβρουαρίου περιλαμβάνει τα ματς Ευρυτανία-Βοιωτία και Φθιώτιδα-Εύβοια. Εκκρεμεί η εξ αναβολής 3η αγωνιστική με τους αγώνες Εύβοια-Ευρυτανία και Φθιώτιδα-Βοιωτία.

 

Ίδιο σκορ

Με 0-3 είχε επικρατήσει λίγο νωρίτερα και η μικτή ομάδα Κ14 της ΕΠΣΦ επί της ΕΠΣΕ.

 

Αξιοπρεπής εικόνα

Η ομάδα της Ευρυτανία είχε αρκετά αξιοπρεπή εικόνα, δυσκολεύοντας τον αντίπαλο της στο μέτρο του εφικτού.

 

Μπήκαν στο β΄

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 0-0, καθώς η ΕΠΣΕ είχε πολύ ανταγωνιστική παρουσία στο γήπεδο. Στο β΄ μέρος η ομάδα του Γιάννη Αποστόλου με γκολ των: Νίκου Παπαγεωργίου του Αστέρα Λαμίας στο 64΄, Λεντιόν Άλλα (Σκόραρε και στο 2-0 του πρώτου αγώνα) της Ένωσης 2010 στο 69΄ και Νίκου Τσιάβου της Αταλάντης στο 79΄ έφτασε στο τελικό 0-3.

 

Ποδοσφαιριστής από Τυμφρηστό

Στις ενωσιακές ομάδες της ΕΠΣ Ευρυτανίας συμμετέχει και ο Μάριος Μπερντούφι, γεννηθείς το 2008 που ανήκει στον Τυμφρηστό.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ευρυτανία (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Δρίβας, Καλύβας, Λιάγκος, Κεχριμπάρης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπαρμπούτης, Ράικος, Γενιτσαρόπουλος, Λαμπαδάρης, Μούτσελος, Παπαϊωάννου

Συμμετείχαν και οι: Δροσίνης, Ζωχάκης, Ντούζα, Μπερντούφι

 

Φθιώτιδα (Γιάννης Αποστόλου): Πολίτης, Τσιάβος, Λιάσκος, Σπυρόπουλος, Χασιώτης, Ανεστόπουλος, Ντσιαβός, Καραδήμας, Παπαγεωργίου, Άλλα, Σιάππας

Έπαιξαν και οι: Γρίβας, Αυγερόπουλος, Ριζόπουλος, Κουτσαύτης, Λιάγκας, Γεωργαντάς, Ανεστόπουλος, Τσακμάκης

 

Διαιτητής: Δημήτριος Γκιάφης (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

1ος Βοηθός: Πέτρος Ντρέλιας (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

2ος Βοηθός: Αντώνιος Σπυρόπουλος (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας)

 


















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος