Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Κ16: ΕΠΣ Βοιωτίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 8-0

Η ενωσιακή ομάδα της Βοιωτίας επιβλήθηκε εύκολα με 8-0 και στην κατηγορία κάτω των 16 της αντίστοιχης της Ευρυτανίας.

Η συνάντηση έγινε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Γήπεδο Κοινότητας Αγίου Γεωργίου Βοιωτίας, αρχίζοντας στις 3. Ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 7ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ16.

Η Βοιωτία του Μάνθου Χατζηνικολίδη με καλή εμφάνιση και ποδόσφαιρο ήταν επιβλητική, προηγούμενη με 3-0 από το πρώτο κιόλας μέρος. Στην επανάληψη συνέχισε την κυριαρχία της και έφτασε στην ευρεία «8αρα». Τρία τέρματα πέτυχε ο Παναγιώτης-Βαγγέλης Τσαπρούνης. Είναι στη 2η θέση με 9 πόντους (3 νίκες-2 ήττες).

Η Ευρυτανία του Δημήτρη Τσιγαρίδα γνώρισε την πιο βαριά της ήττα, ανταγωνιζόμενη μια πανίσχυρη ΕΠΣ που είχε και το βαθμολογικό κίνητρο. Οι Ευρυτάνες θα προσπαθήσουν στο τελευταίο τους ματς να έχουν αξιοπρεπή εικόνα, βρισκόμενοι στην τελευταία θέση χωρίς γκολ και βαθμό..

Για την επόμενη (6η) και τελευταία αγωνιστική στις 28/2 οι Βοιωτοί θα υποδεχτούν την Φθιώτιδα και οι Ευρυτάνες της Εύβοια.

 

Ίδιο σκορ

Με 8-0 είχε λήξει νωρίτερα και το παιχνίδι Κ14 των δυο ΕΠΣ.

 

Η πιο βαριά

Η ομάδα της Ευρυτανίας υπέστη την πιο βαριά της ήττα στη διοργάνωση.

 

Από ένα οι ρέφερι

Το πρώτο ματς σφύριξε ο Νίκος Πλέσσας και το δεύτερο ο Κωνσταντίνος Μπούνος και οι δυο του συνδέσμου Φωκίδας.

 

Ελπίδες Βοιωτίας

Η Βοιωτία έχει πιθανότητες πρόκρισης ως μια από τις καλύτερες τρίτες ομάδες. Από τον όμιλο πέρασε ως πρώτη η Εύβοια, που έχει κάνει το 5 στα 5.

 

Χατ-τρικ Τσαπρούνη

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 στο α΄ μέρος με γκολ των: Βασίλη-Φιλοκτήτη Μικελή στο 15΄, Παναγιώτη-Βαγγέλη Τσαπρούνη στο 33΄ και αυτογκόλ του Ανέστη Κεχριμπάρη στο ίδιο λεπτό. Στην επανάληψη σκόραραν οι: Παναγιώτης-Βαγγέλης Τσαπρούνης στο 52΄ και στο 68΄, κάνοντας χατ-τρικ, Φλοριάν Ντόκα στο 55΄, Γιάννης Κοροβέσης στο 70΄ και Δημήτρης Κουτσοβασίλης στο 75΄, «γράφοντας» το τελικό 8-0. Ο Τσαπρούνης έφτασε τα 7 γκολ και είναι ο 1ος σκόρερ του ομίλου.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Βοιωτία (Μάνθος Χατζηνικολίδης): Νίκας, Ντάμκας, Γιοβάνος, Κοροβέσης, Κατσέλης, Ζωγράφος, Μπαλόκας, Ραχούτης, Μικελής, Ντόκα, Τσαπρούνης (Τζουβάρας, Κουτσοβασίλης Δ., Λαμπρόπουλος, Κουτσοβασίλης Θ., Μαδής, Ψιλόπουλος, Ευσταθίου, Τζουβάρας, Χριστοδούλου)

 

Ευρυτανία (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Δρίβας, Καλύβας, Λιάγκος, Κεχριμπάρης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπαρμπούτης, Ράικος, Γενιτσαρόπουλος, Λαμπαδάρης, Μούτσελος, Παπαϊωάννου (Δροσίνης, Ζωχάκης, Ντούζα, Μπερντούφι)

 

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Μπούνος (ΣΔΠ Φωκίδας)

1ος Βοηθός: Νικόλαος Πλέσσας (ΣΔΠ Φωκίδας)

2η Βοηθός: Σοφία Μπακαλιού (ΣΔΠ Φωκίδας)

 



Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος