Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Κορασίδες: Φάλαρα Στυλίδας-Π.Α.Κ. 2-3

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Π.Α.Κ. επικράτησε με 3-2 των Φαλάρων, πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη, πρώτη εκτός και δεύτερη στο πρωτάθλημα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Κωνσταντίνου και άρχισε στις 11:30. Ήταν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α2΄ ΕΣΠΕΚΕΛ κορασίδων.

Τα Φάλαρα του Βασίλη Αναγνωστόπουλου έκαναν πολύ καλή προσπάθεια, παλεύοντας το ντέρμπι των ουραγών και καταφέρνοντας να φέρουν το ματς από 0-2 σε 2-2. Η ομάδα της Στυλίδας έφτασε στην κατάκτηση των πρώτων δυο σετ της και του πρώτου βαθμού.

Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου παίζοντας με πάθος και αποφασιστικότητα έφυγε από την Φθιώτιδα με νικηφόρο αποτέλεσμα, επιβράβευση της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από το τεχνικό τιμ και τις αθλήτριες. Το νεοσύστατο Ευρυτανικό συγκρότημα ανέβηκε στους 5 πόντους (2 νίκες-5 ήττες).

Για την επόμενη (9η) αγωνιστική οι Στυλιδιώτισσες θα παίξουν στις 25 Φεβρουαρίου με τον Πήγασο Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ η Πανευρυτανική θα υποδεχτεί τον Αίαντα Μαλεσίνας.

 

Διπλασιασμός νικών

Η Πανευρυτανική της Κατερίνας Μπαλωμένου και του Βασίλη Ρουμελιώτη έκανε δυο τις νίκες της, έχοντας επικρατήσει και στο ματς του Καρπενησίου με 3-0 σετ.

 

1ος βαθμός

Η ομάδα της Στυλίδας κατέκτησε τον πρώτο της πόντο στο πρωτάθλημα. Σε περίπτωση τάι μπρέικ (5ου σετ) ο νικητής κερδίζει δυο βαθμούς και ο ηττημένος έναν.

 

Στο ίδιο γήπεδο

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού άρχισε η συνάντηση του ίδιου ομίλου Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου-Σύλλας Αιδηψού.

 

Αντίπαλοι και στο μπάσκετ

Οι δυο ομάδες είναι αντίπαλες και στο πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.

 

Τα σετ

20-25, 19-25, 26-24, 25-23, 11-15

 

Συνθέσεις Ομάδων

Φάλαρα Στυλίδας (Βασίλης Αναγνωστόπουλος): Αποστόλου, Ζαρκαδούλα, Μεγαγιάννη, Μπελτεγρή, Πάγουρα, Πατσούρα, Πολυμέρου, Ράμμου, Τζανετάκου

 

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Γαλανού, Γενιτσαροπούλου, Γούλα, Διώτη, Θανασούλα, Κακαβιά, Καρυώτη, Κατσακιώρη, Κεφαλά, Ρουμελιώτη, Τσιάρα, Τσιλίκα

 

Διαιτητής: Θανάσης Κουκούλης

Σημειωτής: Έφη Γιαννοπούλου

 







Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Π.Α.Κ.