Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

3 μετάλλια για τον εντυπωσιακό Γιάννη Αντωνίου στη Βοσνία


Την πρώτη (31:39 βαθμοί ποινής) και δεύτερη (36:23 βαθμοί ποινής) αντίστοιχα θέση σε αγώνες γιγαντιαίο σλάλομ στη Βοσνία (Kupres) κατέκτησε ο Γιάννης Αντωνίου την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, σημειώνοντας μια από τις κορυφαίες επιδόσεις σε αυτό το αγώνισμα. 

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου συνέχισε τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο απλό σλάλομ με 26:75 βαθμούς ποινής.

Τις προηγούμενες ημέρες επίσης σε αγώνα απλού σλάλομ ήταν 7ος με 36:88 βαθμούς ποινής σε αγώνα στην Αυστρία (Telfs Seewaldalm). Ο πρωταθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πιστοποιώντας το στους τελευταίος του αγώνες.

Ο σύλλογος του ΕΟΣ Καρπενησίου αναφέρει: «Συγχαρητήρια στον αθλητή του Συλλόγου Ioannis Antoniou για την κατάκτηση της πρώτης θέσης σε διεθνή αγώνα Γιγαντιαίου Σλάλομ Με Την καλύτερη βαθμολογία του μέχρι τώρα 31 βαθμούς fis.Στο Kupres, Federation Of Bosnia And Herzegovina, Bosnia And Herzegovina.

 8/2/2024 Φανταστικός Ioannis Antoniou κατέκτησε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο 🏅 στην τεχνική κατάβαση σήμερα SL σέ διεθνή αγώνα στο Kupres, Federation Of Bosnia And Herzegovina, Bosnia And Herzegovina Συγχαρητήρια και στον δεύτερο Έλληνα αθλητή John Proios για την κατάκτηση της 5ης Θέσης. Καλή συνέχεια»