Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Μπασκετικές Προβλέψεις(9/2)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες συνεχίζουμε επιτυχημένα τις μπασκετικές προβλέψεις κι αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Φενέρ. 

Ήττα σοκ για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα από τον Άρη, η οποία θα λειτουργήσει ως καμπανάκι κινδύνου ενόψει της συνέχειας σε όλες τις διοργανώσεις. Οι απόντες Χουάντσο, Λεσόρ και Παπαπέτρου επέστρεψαν στις προπονήσεις και μοναδικός αμφίβολος για τον αγώνα με τους Τούρκους είναι ο Σλούκας, που αισθάνεται ενοχλήσεις. Ο κόουτς Αταμάν προετοιμάζει την ομάδα του για ένα κομβικό παιχνίδι στην πορεία της διεκδίκησης μιας θέσης στην τετράδα.
 
Η Φενέρμπαχτσε είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Το σύνολο του κόουτς Γιασκεβίτσιους φαίνεται να βρίσκει έναν τρόπο παιχνιδιού αποδοτικό νε αποτέλεσμα να διεκδικεί επί ίσοις όρους την είσοδο στην τετράδα της κατάταξης. Χωρίς τον Πιέρ θα παραχθούν πιθανότατα οι Τούρκοι και τον μακροχρόνια τραυματία Νέτο. 
 
Αναμένεται σκληρή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό να έχει τον πρώτο λόγο στο κατάμεστο ΟΑΚΑ έχοντας και την συντριπτική παράδοση υπέρ του στο ζευγάρι. 
 
 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)