Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κ.Ο. Καρπενησίου για το χειμερινό πρωτάθλημα Ν. Ελλάδος


Ο Κ.Ο. Καρπενησίου αναφέρει με δελτίο τύπου για την παρουσία των αθλητών του στο χειμερινό πρωτάθλημα Ν. Ελλάδος τα ακόλουθα: 
"Στο χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης Ν.Ελλαδος συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία ο Κ.Ο.ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ τα 2 Σαββατοκύριακα που μας πέρασαν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα οι Άγγελος Κωστής, Ελισάβετ Κωτση και Αρετή Φραγκαλιου υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Βαγγέλη Λελουδη, παρά τις αντιξοότητες, το κλειστό κολυμβητήριο και την σωματική και ψυχολογική κούραση από τα συνεχή ταξίδια στην Λαμία κολύμπησαν ως ίσοι προς ίσοι απέναντι στους αντιπάλους τους φτάνοντας σε πλήθος ατομικών ρεκόρ και κυρίως δείχνοντας σε όλους μας ότι όταν υπάρχει θέληση και αγάπη για την πισίνα και το κολύμπι όλα τα εμπόδια μοιάζουν μικρά.
Πιο αναλυτικά ο Άγγελος Κωστής κατάφερε να φτάσει στην σπουδαία επιτυχία με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 50 μέτρα πρόσθιο με το εντυπωσιακό 31.22(4η επίδοση φέτος στην Ελλάδα). Στα 50 ελεύθερο ήρθε 8ος με επίδοση-οριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών ενώ στα 100 προστιο ήρθε 13ος, συγκεντρώνοντας συνολικά 30 βαθμούς στην βαθμολογία των συλλόγων.
Η Ελισάβετ Κωτση τόσο στα 50 όσο και στα 100 πεταλούδα πέτυχε μεγάλα ατομικά ρεκόρ, ανεβαίνοντας σημαντικά θέσεις στην τελικη κατάταξη στην δύσκολη γι αυτήν χρόνια ως μικρη Κορασίδα.
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Αρετή Φραγκαλιου έφτασε στην 15η θέση στα 50 ύπτιο φέρνοντας άλλους 2 πόντους στην ομάδα μας.
Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν να μείνουν μες τις πισίνες και να κρατήσουν ψηλά την σημαία του συλλόγου μας στην δυσκολη αυτή συγκυρία για τον σύλλογο μας και τους αθλητές μας.
Πλέον αναμένουμε το άνοιγμα του κολυμβητηρίου μας για να επιστρέψει σύσσωμο το αγωνιστικό μας τμημα στις πισίνες και τους αγώνες, φέρνοντας ακόμα περισσότερες επιτυχίες."