Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής-Καρπενήσι Futsal 3-2

Ένα ακόμη ντέρμπι στις λεπτομέρειες έχασε το μαχητικό Καρπενήσι Futsal, με την Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής να επικρατεί με σκορ 3-2.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Νότου της Αγίας Παρασκευής «Θοδωρής Δημακόπουλος», αρχίζοντας στις 21:30. Ήταν στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Women΄s Futsal Championship, με τις δυο ομάδες να παίζουν πραγματικό futsal στον φυσικό του χώρο.

Η Ολυμπιάδα Αγία Παρασκευής του Χάρη Τριανταφυλλόπουλου συμμετέχοντας χωρίς τα «βαριά» χαρτιά της Λουκία Πρίφτη και Ιωάννα Παχάκη επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τον Ηνίοχο και την αναβολή με τους Τράχωνες που μεσολάβησες, παίρνοντας τρεις φορές το προβάδισμα στο σκορ και διατηρώντας το ως το 40. . Η «Σάντα» έφτασε τους 27 πόντους και διατηρεί προβάδισμα για την κατάληψη της 2ης θέσης.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Κολλημένου (Απουσίαζε λόγω ασθένειας ο Γιώργος Πανόπουλος) πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση, διεκδικώντας μέχρι το τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας. Το συγκρότημα της Ευρυτανίας έμεινε στους 18 πόντους, έχοντας διαφορά ασφαλείας από την 5η θέση.

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής η Ολυμπιάδα θα πραγματοποιήσει το ρεπό της, ενώ η ομάδα της Ευρυτανίας θα παίξει με τον Ηνίοχο. Το Σάββατο 3/2 επίσης το Καρπενήσι δίνει εξ αναβολής ματς εντός έδρας με τους Αμπελοκήπους.

 

Στην 4αδα

Οι δυο ομάδες μαζί με: Ηνίοχο και Ατρόμητο έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση για τα προημιτελικά. Από τον 1ο Όμιλο προκρίνονται οι: ΑΕΚ, Δόξα Δράμας 2016, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός Futsal.

 

Πρώτη αποστολή


 

Η νεαρή τερματοφύλακας του Καρπενησίου Παναγιώτα Λαμπρινοπούλου (Φωτογραφία) συμμετείχε στην αποστολή της ομάδας της. Στο «11αρι» αγωνίζεται τον Ακράτητο, με τον προπονητή της και παλαιό ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΚ Παναγιώτη Λουμάκη να παρακολουθεί το ματς.

 

Συμπλήρωσε κάρτες

Η Ντίνα Κορομπίλια των φιλοξενούμενων συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της τιμωρίας της απέναντι στους Αμπελοκήπους.

 

Έδωσε πνοή

Για δεύτερο ματς ταξίδεψε από την Κρήτη η εξαιρετική Χρύσα Γεωργιακάκη του Καρπενησίου. Να σημειωθεί πως το Ευρυτανικό συγκρότημα έπαιξε με αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την τερματοφύλακα Λία Μαρασίδη. Για ένα ακόμη ματς βρέθηκε δίπλα στην ομάδα της η τραυματίας Θεοδώρα Νταή. 

 

Απτόητος ο Ζαφειρίου

Ένα ακόμη παιχνίδι κάλυψε ο Τάσος Ζαφειρίου για το Greek Women΄s Soccer News.

 

Εξαιρετικό παιχνίδι

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 2-2. Για την Ολυμπιάδα σκόραραν η αρχηγός Εύα Σταυροπούλου στο 5΄ και η πρώτη σκόρερ Αγάπη Λάμπρου στο 7΄. Για τις φιλοξενούμενες ισοφάρισαν σε 1-1 και 2-2 αντίστοιχα η Βασιλική Οικονόμου στο 5΄ και η Ντίνα Κορομπίλια στο 16΄. Τελικά στο β΄ μέρος με τέρμα της της Ελεάννας Χρύσινα στο 25ο λεπτό οι γηπεδούχες πανηγύρισαν τη νίκη με σκορ 3-2. Η Βασιλική Οικονόμου έχασε μια μοναδική ευκαιρία, για να φέρει το ματς στα ίσια.

 

Κίτρινες Κάρτες

Δήμα, Καρέτσου, Κορομπίλια, Μαΐδιώτη

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής (Χάρης Τριανταφυλλόπουλος): Πετσετάκη, Λάμπρου, Αραπάκου, Μαΐδιώτη, Πρώιμου (Δήμα, Χρύσινα, Σανιδά, Πανουργιά, Σταυροπούλου, Θεοδωρακοπούλου, Μίχου, Λυμπεροπούλου, Καββαθά)

 

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Κολλημένος): Μαρασίδη, Καρέτσου, Οικονομου, Θέου, Γεωργιακάκη (Γαβαλά, Κορομπίλια, Τόσσου, Κουρομπλή, Λαμπρινοπούλου)

 

Διαιτητές: Βασίλης Χριστοδουλής& Θάνος Ζαχαρόπουλος

Χρονομέτρης: Κώστας Τοκατλίδης

 



Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Greek Women¨s Soccer News