Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Καρπενήσι Futsal-Αμπελόκηποι 9-1

Νέα πολύ καλή εμφάνιση για τα κορίτσια του Καρπενησίου, τα οποία επικράτησαν με σκορ 9-1 των Αμπελοκήπων.

Η συνάντηση έγινε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και ήταν εξ αναβολής στο πλαίσιο του 2ου Ομίλου του Women΄s Futsal Championship. Πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, παρουσία περίπου 30 θεατών.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Κολλημένου με νέα πρόσωπα και δίνοντας χρόνο συμμετοχής στις μικρές αθλήτριες που τα πήγαν εξαιρετικά επέστρεψε στις νίκες μετά το ντέρμπι με την Αγία Παρασκευή. Ξεχώρισε ξανά με 3 γκολ η Δήμητρα Τσούμα. Το Ευρυτανικό συγκρότημα ανέβηκε στους 21 πόντους και είναι 4ο, έχοντας «κλειδώσει» μια θέση στο Final 8.

Οι Αμπελόκηποι του Κώστα Ανδριόπουλου έκανε φιλότιμη προσπάθεια, με τα κορίτσια του να απολαμβάνουν το ματς και το γκολ που σημείωσαν, ενώ είχαν αρκετές τελικές ενέργειες. Οι «πράσινες» παραμένουν τελευταίες χωρίς βαθμολογική συγκομιδή.

Για την επόμενη (13η) αγωνιστική το Καρπενήσι θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Ηνίοχο την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου. Οι Αμπελόκηποι παίζουν με τον Φωστήρα Καισαριανής την Πέμπτη 8 του μηνός.

 

Έφτασε τα 17


 

Η Δήμητρα Τσούμα (Φωτογραφία) με το χατ-τρικ που πέτυχε έφτασε τα 17 γκολ, όσα και η συμπαίχτρια της Βασιλική Οικονόμου.

 


Ενισχυμένο το Καρπενήσι

 

Ντεμπούτο με την ομάδα του Καρπενησίου έκαναν η τερματοφύλακας Λία Ζιώγα (Φωτογραφία αριστερά) και η Αριστέα Λεονταρίτη (Φωτογραφία κέντρο), που χρίστηκε μάλιστα σκόρερ. Πρώτη φετινή εμφάνιση και για την Μακρακωμίτισσα Ξανθή Νέλλα (Φωτογραφία δεξιά)

 

Ασφάλεια στον «άσο»


 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η νεαρή Ευαγγελία Κωστορρίζου (Φωτογραφία), που συμμετείχε για πρώτο φετινό ματς κάτω από τα γκολπόστ του Καρπενησίου και προσφέρει σε όποια θέση της ζητηθεί. Μάλιστα το Καρπενήσι διαθέτει εξαιρετική ποιότητα στον «άσο», καθώς στο ρόστερ του βρίσκονται οι: Λία Μαρασίδη (Διεθνής με την Εθνικη Ενοπλων), Ευαγγελία Κουρομπλή, Λία Ζιώγα και η 19χρονη νεαποκτηθείσα Παναγιώτα Λαμπρινοπούλου.

 


Μαχητικές οι «πράσινες»


 

Φιλότιμη προσπάθεια έκανε η ομάδα των Αμπελοκήπων, παρότι δεν έχει βαθμολογική συγκομιδή. Πολύ καλή παρουσία είχε η κίπερ Εύη Παπαγιάννη (Φωτογραφία), ιατρός στο επάγγελμα.

 


Στο ρελαντί

Το Καρπενήσι προηγήθηκε από το πρώτο κιόλας μέρος με 5-0, ενώ στην επανάληψη έφτασε στο τελικό 9-1. Τρία τέρματα σημείωσε η Δήμητρα Τσούμα στο 2΄, στο 5΄ και στο 21΄, δυο η Κωνσταντίνα Τόσσου στο 1΄ και στο 24΄ και από ένα οι: Αριστέα Λεονταρίτη στο 15΄, Τζοάνα Μούτσι στο 20΄, Ξανθή Νέλλα στο 26΄ και Σοφία Αθανασοπούλου στο 40΄. Οι τέσσερις τελευταίες πέτυχαν το πρώτο τους τέρμα με τη φανέλα του Καρπενησίου. Για τις φιλοξενούμενες η Αντωνία Βοικλή μείωσε στο 26΄ σε 7-1.

 






Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Κολλημένος): Κωστορριζου, Αθανασοπούλου, Τσούμα Δ., Τόσσου, Οικονόμου (Μπουμπουρή, Ζιώγα, Φέγγου, Λεονταρίτη, Μούτσι, Πιστιόλη, Σταμούλη Α., Νέλλα)

 

Αμπελόκηποι (Κώστας Ανδριόπουλος): Παπαγιάννη, Τζανετέα, Βοικλή, Παπαπάνου, Πατέλη (Θεοδωρίδου, Αυζώτη, Γκούμα)

 

Διαιτητές: Λάμπρος Κολοκώτσιος& Νίκος Δημακόπουλος

Χρονομέτρης: Κώστας Σερπάνος

 



























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος