Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Κορασίδες: Π.Α.Κ.-Σύλλας Αιδηψού 1-3

Πολύ ανταγωνιστική παρουσία για τα κορίτσια της Πανευρυτανικής, τα οποία ηττήθηκαν με 3-0 σετ από τον Σύλλα Αιδηψού.

H συνάντηση ήταν εξ αναβολής στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α2΄ ΕΣΠΕΚΕΛ Κορασίδων και έγινε την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 12:30 στο κλειστό Καρπενησίου, παρουσία περίπου 50 θεατών.

Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου εμφάνιση ένα αρκετά αξιοπρεπές πρόσωπο, με αποκορύφωμα το 3ο σέτ, το οποίο ήταν νικηφόρο και βάζοντας δύσκολα στον αντίπαλο της. Τα κορίτσια του Καρπενησίου παρουσιάζουν συνεχή βελτίωση και έχουν μάλιστα κερδίσει 5 πόντους (2 νίκες-6 ήττες), βρισκόμενα στην 5η θέση μεταξύ 6 ομάδων.

Ο Σύλλας Αιδηψού της Αποστολίας Νούσια έχοντας τον τίτλο του φαβορί στην αναμέτρηση έφυγε νικηφόρα από το Καρπενήσι. Μετά τη μείωση του σκορ από τις γηπεδούχες έδειξε αποφαιστικότητα στο 4ο σετ, κερδίζοντας το εύκολα. Τερματίζει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 πόντους (5 νίκες-4 ήττες), κλείνοντας τα παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Μια εβδομάδα μετά, στις 10 Μαρτίου οι δυο ομάδες θα «κοντραριστούν» για την 10η αγωνιστική στα Λουτρά Αιδηψού.

 

Προς το τέλος

Η πρώτη και μάλιστα εξαιρετική πορεία της Πανευρυτανικής βαδίζει προς το τέλος της. Απομένει ένα εκτός έδρας ματς με τον Σύλλα Αιδηψού και ένα εντός με τον Αίαντα Μαλεσίνας.

 

Στον πάγκο η Νούσια

Τον Σύλλα καθοδηγεί η πρώην αθλήτρια Α1΄ Αποστολία Νούσια με θητεία μεταξύ άλλων στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

 


Δυο νέες αθλήτριες

Για τις γηπεδούχες ντεμπούτο έκαναν οι: Σταμούλη και Γκούρα. Πολύ καλή δουλειά από την Κατερίνα Μπαλωμένου και τον Βασίλη Ρουμελιώτη, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια.

 

Τα σετ

19-25, 18-25, 25-18, 5-25

 

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Καρυώτη, Κακαβιά, Τσιλίκα, Τσιάρα, Γκούρα, Κεφαλά, Σταμούλη, Γενιτσαροπούλου, Κατσακιώρη, Θανασούλα, Τσάκνη, Γούλα

 

Σύλλας Αιδηψού (Αποστολία Νούσια): Αποστόλου, Γκίζα, Θεοδώρου, Καπουσιάση, Κερασιώτη, Κουτσουρή, Λαδογιάννη, Μηλιώτη, Μιμούση, Μιχαήλ, Μπαρμπούνη, Σχοινά, Τριανταφύλλου, Χατζηαθανασίου

 

Διαιτητής: Θανάσης Κουκούλης

Χρονομέτρης: Βασίλης Μπλέτσας

 



















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος