Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Γ.Σ. Άτλας-Φάλαρα Στυλίδας 20-0 α.α.

Νίκη με 20-0 στα χαρτιά για τον Άτλαντα, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα των Φαλάρων δεν συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό αθλητών για να διεξαχθεί η αναμέτρηση, με τους ρέφερι Γιώργο Ζάχο και Αντώνη Πατάγια να κλείνουν το φύλλο αγώνος υπέρ του Γ.Σ.Α..

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 16:30 στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη έφτασε σε ένα ξεκούραστο «δίποντο» και πλέον έχει απολογισμό 3 νίκες και 1 ήττα, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και βρισκόμενος εντός στόχων. Θα είχε για πρώτο φετινό ματς τον στρατευμένο γκάρντ Αποστόλη Νούλα στη διάθεση του.

Τα Φάλαρα ταξίδεψαν στο Καρπενήσι με μόλις 4 αθλητές, με αποτέλεσμα να μηδενιστούν. Οι ουραγοί Στυλιδιώτες δεν έχουν κάποια νίκη, επιχειρώντας σε κάθε ματς να είναι αξιοπρεπείς στη φετινή αξιόλογη νέα προσπάθεια τους.

Η επόμενη (7η) αγωνιστική που θα γίνει στις 24 Μαρτίου περιλαμβάνει τις συναντήσεις Ακαδημία Ιστιαίας-Γ.Σ. Άτλας και Φάλαρα Στυλίδας-Μαυρομάτι.

 

Έπαιξαν φιλικό

Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν σε φιλικό ματς, με τον Άτλαντα να παραχωρεί έναν αθλητή στους φιλοξενούμενους, ώστε να συμπληρώσουν 5αδα.

 

Μηδενισμός στα Φάλαρα

Οι Στυλιδιώτες μηδενίζονται από αυτό το παιχνίδι.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Χονδρός, Τσολάκης, Κάππας, Μπάλιακας, Σεριανάι, Καψάλης, Μπουμπουρής, Ανδρέου, Κοκοτίνης, Νούλας

 

Φάλαρα Στυλίδας (Κώστας-Αίας Τσαμαντάνης): Χατζής, Τσιγαρίδας, Αλεξανδρής, Τσαμαντάνης

 

Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος& Αντώνης Πατάγιας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος-Δημήτρης Γλωσσόπουλος-Διονύσης Αναγνώστου (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

 









Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος