Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Καρπενήσι Futsal-AEK 1-7

Πάλεψε, αλλά υποτάχτηκε στην νταμπλούχο ΑΕΚ το Καρπενήσι Futsal, με τον «δικέφαλο» να περνά από την Ευρυτανική πρωτεύουσα με σκορ 1-7.

Ο πρώτος προημιτελικός του Final 8 του Women΄s Futsal Championship (2ος Όμιλος) διεξήχθη το Σάββατο 30 Μαρτίου, αρχίζοντας στις 18:00 και κάτω από το βλέμμα περίπου 100 θεατών.

Το Καρπενήσι Futsal των Γιώργου Πανόπουλου-Δημήτρη Κολλημένου έκανε φιλότιμη προσπάθεια, μένοντας από δυνάμεις στο τέλος του παιχνιδιού. Για τις γηπεδούχες το γκολ πέτυχε η Δήμητρα Τσούμα, φτάνοντας τα 23 γκολ στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα της Ευρυτανίας πραγματοποιει πολύ καλή πορεία, κάνοντας βήματα προς τα εμπρός.

Η ΑΕΚ του Χρήστου Χριστόπουλου πέρασε νικηφόρα από το Καρπενήσι και βρίσκεται μια «ανάσα» από την πρόκριση στο Final 8, στοχεύοντας στην υπεράσπιση του τίτλου της. Τρία γκολ πέτυχε η Αντωνία Νίκα, με τον «δικέφαλο» να επιβάλλει από την αρχή του αγώνα τον ρυθμό του και να επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί.

Ο επαναληπτικός προημιτελικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου σε μέρα που θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 1/4. H AEK θα παίξει τη Δευτέρα (1/4) σε ματς κυπέλλου στα Ξύλινα Καισαριανής με τον Αδέσποτο Αθηνών για τη φάση των "16".

 

Στήριξη κόσμου

Ο κόσμος του Καρπενησίου χειροκρότησε την προσπάθεια των κοριτσιών του Καρπενησίου, που έκαναν μια ανταγωνιστική εμφάνιση κόντρα σε ένα πολύ ισχυρό σύνολο.

 



Με το ζευγάρι Παναθηναϊκός-Ολυμπιάδα

Η ΑΕΚ θα παίξει στους «4» με τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής, με τον πρώτο να λήγει ισόπαλος με 5-5.

 

Νταμπλούχος η ΑΕΚ

Η ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου κατέκτησε πέρυσι όλους τους τίτλους, ενώ φέτος τερμάτισε στην 1η θέση του Α΄ Ομίλου σε διπλή ισοβαθμία με τη Δόξα Δράμας 2016.

 

Επιτυχημένη πορεία

Το Καρπενήσι πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και πλέον «στρέφει» το ενδιαφέρον του και στο Women΄s Futsal Cup.

 

Χατ-τρικ Νίκα


 

Για τον «δικέφαλο» η Βοιωτία Αντωνία Νίκα (Φωτογραφία) σκόραρε τρεις φορές στο 5΄, στο 16΄ και στο 31΄. Σκόραραν και οι: Δόμνα Μπαλντίδη στο 6΄ και στο 39΄, Χριστίνα Κόλλια στο 12΄ και Ελένη Στεφάτου στο 36΄. Για το Καρπενήσι μείωσε σε 1-3 στο 13΄ η Δήμητρα Τσούμα. Το ημίχρονο είχε λήξει με 1-4 υπέρ της ΑΕΚ.

 








Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Γιώργος Πανόπουλος& Δημήτρης Κολλημένος): Μαρασίδη, Καρέτσου, Κορομπίλια, Τσούμα Δ., Γαβαλά (Λεονταρίτη, Γιαννοπούλου, Μπουμπουρή, Ζιώγα, Τόσσου, Κωστορρίζου, Μούτσι, Σταμούλη Χ., Πιστιόλη)

 

ΑΕΚ (Χρήστος Χριστόπουλος): Κοτσιμπέλι, Τριανταφυλλοπούλου, Παυλοπούλου, Τσελέντη, Μπαλντίδη (Κόλλια, Στεφάτου, Κανά, Νίκα, Τζουτζουράκη)

 

Διαιτητές: Λάμπρος Κολοκώτσιος& Νίκος Δημακόπουλος

Χρονομέτρης: Κώστας Σερπάνος

 

































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος