Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Καρπενήσι Futsal-Ολυμπιακός Σεπολίων 15-3

Προκρίθηκε με όμορφο ποδόσφαιρο στους «8» του κυπέλλου το Καρπενήσι Futsal, το οποίο επικράτησε με 15-3 του Ολυμπιακού Σεπολίων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 21:00. Ήταν στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Women΄s Futsal Cup, παρουσία περίπου 50 θεατών.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Κολλημένου πέρασε εύκολα το εμπόδιο του αντιπάλου, συνεχίζοντας και σε αυτόν τον θεσμό την επιτυχημένη πορεία του με αρκετά νέα κορίτσια από την περιοχή να παίρνουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Ξεχώρισε στο σκοράρισμα με 4 γκολ η Ευαγγελία Κωστορρίζου, ενώ 3 τέρματα σημείωσε η Ελευθερία Πιστιόλη.

Ο Ολυμπιακός Σεπολίων του Δημήτρη Πολποτίνη, νεανική ομάδα που συμμετείχε στον 1ο Όμιλο του Women΄s Futsal Championship πραγματοποίησε φιλότιμη και αξιόλογη προσπάθεια, με τα κορίτσια του να χαίρονται το ματς και να πρεσβεύουν το ευ αγωνίζεσθαι. Αυτό ήταν το τελευταίο φετινό ματς του Ολυμπιακού, που ολοκλήρωσε την πορεία του.

Το Ευρυτανικό συγκρότημα θα αγωνιστεί στα προημιτελικά σε εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον δυνατό Ατρόμητο.


Σε άριστη κατάσταση

Μετά τις πρόσφατες εργασίες καθαριότητας από το προσωπικό του Δήμου Καρπενησίου το αθλητικό κέντρο και ο χώρος του κλειστού ήταν σε άψογη κατάσταση.

 

Σφύριξε ο Δημακόπουλος


 

Το παιχνίδι διεύθυνε ο Νίκος Δημακόπουλος (Φωτογραφία), έχοντας εύκολο έργο.

 

Συμπληρώθηκε η 8αδα

Με το ματς Καρπενήσι Futsal-Ολυμπιακός Σεπολίων ολοκληρώθηκε η φάση των «16» το κυπέλλου. Στα προημιτελικά έχουν προκύψει τα ακόλουθα ζευγάρια: Καρπενήσι Futsal-Ατρόμητος Αθηνών, Νέο Ικόνιο-Ολυμπιακός Futsal, ΑΕΚ-Αμπελόκηποι και Ηνίοχος-Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής.

 

Στους «8» με Ατρόμητο

Η ομάδα του Καρπενησίου μετά την επιτυχημένη της πορεία στο πρωτάθλημα, που έφτασε ως τους «8» πέρασε στην ίδια φάση και στο κύπελλο, αντιμετωπίζοντας σε νοκ-άουτ αγώνα εντός έδρας τον Ατρόμητο. Πιθανότερη ημερομηνία του αγώνα η Κυριακή 21 Απριλίου.

 

Κρητική «πινελιά»


 

Την πρώτη εντός έδρας εμφάνιση της με την ομάδα της Ευρυτανίας έκανε η Χρύσα Γεωργιακάκη (Φωτογραφία) από την Κρήτη που πέτυχε δυο γκολ. Μάλιστα ήταν η μοναδική που έπαιξε και στα δυο τελευταία παιχνίδια της ομάδας της σε πρωτάθλημα και κύπελλο, καθώς όλες οι υπόλοιπες αθλήτριες που συμμετείχαν στο ματς της Παλλήνης με την ΑΕΚ έμειναν εκτός αποστολής.

 

Διήμερο Ολυμπιακού

Το αξιόλογο σύνολο του Δημήτρη Πολποτίνη διανυκτέρευσε το βράδυ του Σαββάτου (6/4) στο ξενοδοχείο Lecadin.

 

Αναμένει η Κ18

Το Καρπενήσι δήλωσε συμμετοχή και στο πρωτάθλημα Κ18 της ΕΠΣ Σάλας και αναμένει τη σειρά των αγώνων.

 

Εύκολα το Καρπενήσι 


 

Η ομάδα του Καρπενησίου προηγήθηκε με 11-3 από το πρώτο κιόλας μέρος και στην επανάληψη έφτασε στο τελικό 15-3. Τέσσερα γκολ σημείωσε η Ευαγγελία Κωστορρίζου (Φωτογραφία) και τρία τέρματα η Ελευθερία Πιστιόλη. Σκόραραν επίσης οι: Δήμητρα Τσούμα (2), Αθανασία Μπουμπουρή (2), Χρύσα Γεωργιακάκη (2), Βασιλική Τσούμα (1) και Τζοάνα Μούτσι (1). Για το συγκρότημα των Σεπολίων δυο τέρματα πέτυχε η Ευσταθιάδου και ένα η Χατζή.

 


Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Κολλημένος): Κουρομπλή, Μπουμπουρή, Τσούμα Δ., Γεωργιακάκη, Μούτσι (Κωστορρίζου, Τσούμα Β., Πιστιόλη, Σταμούλη Α., Μπόκα, Φέγγου)

 

Ολυμπιακός Σεπολίων (Δημήτρης Πολποτίνης): Σταυρούλα, Κοκοτσίδου, Δελή, Χατζή, Τουμπούρου (Ευσταθιάδου, Αλιάι)

 

Διαιτητής: Νίκος Δημακόπουλος

Χρονομέτρης: Κώστας Σερπάνος