Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Χρύσα Γεωργιακάκη: «Το Καρπενήσι Futsal είναι μια εκπληκτική οικογένεια»


Ταξιδεύει από τη μακρινή Κρήτη, για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Καρπενήσι Futsal. Ο λόγος για την Χρύσα Γεωργιακάκη, που παραχώρησε μίνι συνέντευξη στο Evrytania Sport.

H προσεχώς 21χρονη (Γεννημένη στις 16/4/2003) Χανιώτισσα ποδοσφαιρίστρια έχει καταγράψει τέσσερις εμφανίσεις με τη φανέλα του Καρπενησίου (Τρεις εκτός έδρας στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής γυναικών και μια εντός έδρας στο κύπελλο) και δηλώνει ενθουσιασμένη για την πρώτη της χρονιά στο ποδόσφαιρο σάλας. Μάλιστα έχει σκοράρει δυο φορές στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Σεπολίων, που έληξε με 15-3 υπέρ του Ευρυτανικού συγκροτήματος.

Η ίδια δηλώνει: «Το φούτσαλ δεν ήξερα ότι υπάρχει. Πριν έναν χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2023 παρακολούθησα ένα ματς του Καρπενησίου στο ΣΕΦ απέναντι στην Προοδευτική με τον δημοσιογράφο κ. Τάσο Ζαφειρίου. Μου άρεσε! Ύστερα με προσέγγισε ο κ. Κολλημένος, μιλήσαμε αρκετά. Αν και ήμουν διστακτική κυρίως λόγω της απόστασης τελικά δέχτηκα. Πραγματικά δεν το μετάνιωσα ούτε λεπτό, είναι συναρπαστικό άθλημα.

Ο coach κ. Γιώργος Πανόπουλος είναι πάρα πολύ καλός και σε όλα τα ματς δεν έχω νιώσει άσχημα ούτε λεπτό. Τα κορίτσια όλα ανεξαιρέτως είναι εκπληκτικά. Με αγκάλιασαν, με πίστεψαν ότι θα βοηθήσω την ομάδα και μου το έδειξαν από το πρώτο λεπτό.

Στο Καρπενήσι ήρθα πρώτη φορά στο ματς με τον Ολυμπιακό Σεπολίων. Στην αρχή ένιωσα λίγο παράξενα, αλλά πολύ γρήγορα ένιωσα ότι ανήκω εδώ. Το κλίμα στην ομάδα του Καρπενησίου είναι εκπληκτικό, πραγματικά σαν οικογένεια. Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια και τον επικεφαλής και εκ των προπονητών  κ. Δημήτρη Κολλημένο για την εμπιστοσύνη. Ανυπομονώ να έρθω ξανά!»

Η Γεωργιακάκη όσον αφορά το κλασικό ποδόσφαιρο κατέκτησε την άνοδο με τον Α.Ο. Χάλης Βαρυπέτρου από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική ως πρωταθλήτρια του 9ου Ομίλου. Έχει επίσης αγωνιστεί στις ακαδημίες του Άρη Βουκολιών, στον Α.Ο. Χανιά, στον Αστέρα Ρεθύμνου και στην Επισκοπή Ρεθύμνου, ενώ το 2018 κλήθηκε στην Εθνική κορασίδων. Είναι πρωτοεμφανιζόμενη στο ποδόσφαιρο σάλας.