Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Πρωταθλητής Super League 2 ο Λιάγκας με τον Λεβαδειακό



 

 

 

 

Οι “πράσινοι”, με τα γκολ των Πολέτο (12′) και Ρομό (48′), νίκησαν 2-0 τον Μακεδονικό και εξασφάλισαν “μαθηματικά” τον τίτλο του Α’ ομίλου  και την άνοδο στη Super League!

Ο Λεβαδειακός, στον αγώνα που έδωσε στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς, για την 6η αγωνιστική των play offs, έκανε αυτό που έπρεπε, νίκησε απόλυτα δίκαια την ομάδα του Μακεδονικού και πανηγύρισε “πρόωρα”, τέσσερις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το “μίνι” πρωτάθλημα, την κατάκτηση του τίτλου του Α’ (βόρειου) ομίλου της “Super League 2” και ταυτόχρονα την (άμεση επ-)άνοδο στην “Super League” οπως ήταν και ο μόνος στόχος της σεζόν!

Στον αγώνα στο “Λάμπρος Κατσώνης” οι “πράσινοι” μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν νωρίς με το θέμα τίτλος – άνοδος και στο 12′ προηγήθηκαν με την κεφαλιά του Πολέτο για να είναι το 1-0 σκορ ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα στο β’ μέρος έφτασαν στο δεύτερο γκολ με τον Ρομό και τα ματς ουσιαστικά τελείωσε εκεί.

Στη συνέχεια όλοι στο στάδιο περίμεναν την ληξη του ματς για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου, όπως και έγινε!

Οι ιαχές “οε, οε, οε, πρωτάθλημα και άνοδος Λεβαδειακέ” ακούστηκαν σε όλη την Λιβαδειά!!!

Διαβάστε την συνέχεια εδώ:  https://starsports.gr/2024/04/20/levadeiakos-protathlitis-super-league-2-anodos-sti-super-league-pics/