Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Enduro Day: “Άι και τχρον” στο Καρπενήσι


Με μία καταπληκτική διαδρομή 55km, η ΛεΜοΚαρπενησίου κατάφερε να μας χορτάσει… “enduro” και έκανε σχεδόν 300 συμμετέχοντες να δηλώνουν εκστασιασμένοι.

 Στην τρίτη της εκδοχή, η Enduro Day της τοπικής λέσχης μοτοσυκλέτας του Καρπενησίου άγγιξε το τέλειο. Απίθανες εγκαταστάσεις στο ξακουστό Αθλητικό Κέντρο, άριστα προετοιμασμένη οργάνωση αλλά πάνω από όλα μια απίθανη διαδρομή που σε ξεναγούσε στις παραμυθένιες ομορφιές της περιοχής γεμίζοντας το μυαλό με υπέροχες εικόνες και υπερβολική δόση πρασίνου! Πραγματικά δε θα αλλάζαμε κάτι, δε θα ζητούσαμε τίποτα παραπάνω για το επόμενο Enduro Ride, όποτε κι αν αυτό πραγματοποιηθεί. Συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν για αυτή την εκδήλωση αλλά και στις Αρχές της ευρύτερης περιοχής (δήμος, δασαρχείο) που την αγκάλιασαν και βοήθησαν ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να επισκεφτούν αυτόν τον πανέμορφο τόπο, είτε μόνοι τους είτε με τις οικογένειές τους. Στην επαρχία που πονάει από την εγκατάλειψη, τέτοιες εκδηλώσεις ζωντανεύουν χωριά και πόλεις, όχι μόνο για τις δύο μέρες της εκδήλωσης αλλά για πολύ παραπάνω καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που σύντομα θα ξαναεπισκεφτούν την περιοχή.

Διαβαστε ολοκληρο το αρθρο: https://enduro24.gr/enduro-day-karpenisi/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1t_vzMMTUAQKhvrnm_9Dee3B_kcD-92jNwoINnf2Gh6O2VeOcgrZBdE0E_aem_AelXM64N4E5M6cPonKwBlhI24GfxaYsGp0fOeHMFw0QiMLFyIcnRyFIcp_mlFDUde6sX0hPvoMH0vRkMqkUEmOYD