Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Με κύριο θέμα την προσέλκυση νέων αθλητών η γενική συνέλευση της ΕΠΣΕ


Η ετήσια γενική συνέλευση των σωματείων μελών της ΕΠΣ Ευρυτανίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣΕ στο Καρπενήσι.
Δικαίωμα ψήφου είχαν 8 σωματεία, από τα οποία παραβρέθηκαν τα 6 (Ποταμιά,  ΑΠΟΚ Βελούχι, Ακαδημία, Άγραφα,  Ραπτοπουλο και Τυμφρηστός). 
 Παρών ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης μας Γιώργος Παπαντζίμας και τα στελέχη της εκτελεστικής επιτροπής: Νίκος Δροσίνης, Γιώργος Παπαδήμος, Παναγιώτης Κολλημένος, Ηλίας Γκαλιμάνης και Δημήτρης Αθανασόπουλος. Τα σωματεία εκπροσώπησαν οι: Παναγιώτης Ρεσίτης(ΑΠΟΚ), Γιώργος Γκορόγιας (Ποταμιά), Δημήτρης Αντωνίου (Ακαδημία), Δημήτρης Κολλημένος (Άγραφα), Δήμος Μπράζιας(Ραπτόπουλο) και Γιάννης Φύκας (Τυμφρηστός). Επίσης παραβρέθηκε ο ενωσιακός προπονητής Δημήτρης Τσιγαρίδας και ο Πρόεδρος της Επιτροπής διαιτησίας Γιάννης Καλύβας.
Γραμματέας για την τήρηση των πρακτικών ορίστηκε ο Δήμος Μπράζιας. Ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν ομόφωνα.
Η συζήτηση κυριάρχησε για την προσπάθεια που έγινε στη Δυτική Ευρυτανία για την προσέλκυση στα σχολεία νέων αθλητών που θα στελεχώσουν τις μικτές αλλά και τις ομάδες του νομού μας. Ήδη η πρώτη κίνηση της ΕΠΣ μαζί με τον Ενωσιακό προπονητή Δημήτρη Τσιγαρίδα είχε ένα πρώτο θετικό αντίκτυπο.
Η συνέλευση ολοκληρώθηκε στις 8 το βράδυ μετά από 2 ώρες, όπου επίσης συζητήθηκαν και ακούστηκε πληθώρα προτάσεων για το μέλλον του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου και πως αυτό μπορεί να διατηρηθεί.