Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Κρατά όλο του το ρόστερ το Καρπενήσι Futsal


Η ομάδα του Καρπενήσι Futsal έχει βάλει υψηλούς στόχους τη νέα περίοδο στην Α΄ Εθνική γυναικών και στην 3η του συμμετοχή σε αυτή. Στόχος είναι η παραμονή όλου του ρόστερ και η προσθήκη 3-4 αθλητριών που θα κάνουν τη διαφορά.
Ο σύλλογος έχει ανακοινώσει ήδη τις ανανεώσεις των ακόλουθων αθλητριών:  Θεοδώρας Νταή, Ντίνας Κορομπίλια, Λίας Μαρασίδη, Ξανθής Νέλλα, Αγάπης Τρακάδα, Εύης Καρέτσου, Βασιλικής Οικονόμου, Παναγιώτας Λαμπρινοπούλου, Ευαγγελίας Κουρομπλή, Μαίρης Γαβαλά και Χρύσας Γεωργιακάκη, καθώς και των "μεγάλων" παιχτριών που διαμένουν στο Καρπενήσι Δήμητρας Τσούμα, Βασιλικής Τσούμα, Ναυσικάς Γιαννοπούλου, Αθανασίας Μπουμπουρή και Ευαγγελίας Μπόκα.
Το περυσινό ρόστερ πλαισίωσαν οι μικρές: Ευαγγελία Κωστορρίζου, Ελευθερία Πιστιόλη, Σταυρούλα Λερογιάννη, Μαρία Λερογιάννη, Μαρία Φέγγου, Χαρά Σταμούλη, Μαρία Κωστούλα, Τζοάνα Μούτσι, Νικολέτα Γιαννιώτη και Σοφία Αθανασοπούλου, που αποτελούν το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.
Με τα χρώματα του Ευρυτανικού συγκροτήματος έπαιξαν πέρυσι και οι: Κωνσταντίνα Τόσσου, Καλλιόπη Καλοκαιρινού, Λία Ζιώγα, Αριστέα Λεονταρίτη, Αθηνά Σταμούλη, Σαββούλα Λίπο και Λίτσα Θέου, με τον αριθμό των παιχτριών να φτάνει στο νούμερο 32(!).
Στο μεταγραφικό κομμάτι έχει αποκτήσει ήδη την Κωνσταντίνα Πενταγιώτη, ενώ θα προχωρήσει σε 3 ακόμη μεταγραφές επιπέδου, ενώ η ακαδημία κοριτσιών 6-12 ετών εκκινεί στις αρχές Οκτωβρίου, με τις δωρεάν εγγραφές να πραγματοποιούνται τον Σεπτέμβριο.
Σε κυκλοφορία επίσης έχουν τεθεί ήδη οι κάρτες διάρκειας.
Από εκεί και πέρα ο σύλλογος αναμένει τις διοικητικές εξελίξεις (Στις 14 Ιουλίου θα διενεργηθούν εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.), ενώ αναμένει την προκήρυξη του πρωταθλήματος εντός του ερχόμενου μήνα, ώστε να συνεχιστεί ο προγραμματισμός με βάση τις προϋποθέσεις που θα απαιτούνται.