Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Καλές επιδόσεις παρά τη ζέστη στον Ευρυτανία Triantafilia Mountain Trail Races


Παρά τη ζέστη και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες το Ευρυτανία Triantafilia Mountain Trail Races πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την περασμένη Κυριακή 8 Ιουνίου. Στους τρεις αγώνες που πραγματοποιήθηκαν (35χλμ, 14χλμ και 6χλμ) υπήρξαν αρκετές συμμετοχές. Μεγάλος πρωταγωνιστής στα 35 χιλιόμετρα ήταν ο Βαγγέλης Τσιρώνης, ο οποίος ήταν νικητής με διαφορά σχεδόν μίας ώρας από τον δεύτερο. Πιο συγκεκριμένα τερμάτισε σε 5.15.34, ενώ τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο ΚωσταντίνοςΣαρακατσάνος με 6.14.53. Τρίτος ήταν ο Νικόλαο Δήμτσας με 6.32.42. Νικήτρια ήταν η Ράνια Μάρκου που τερμάτισε σε 7.07.01.

Στη διαδρομή των 14 χιλιομέτρων έγινε μάχη ως τέλους για την πρωτιά. Τελικά το νήμα έκοψε ο Γιώργος Κατσίκης με χρόνο 1.29.36 και ακολούθησε ο Παναγιώτης Μαστραπάς με 1.29.32. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γιάννης Αγγελής με χρόνο 1.32.40.

Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Ζωή Σταμούλη με χρόνο 1.17.59, ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Δήμητρα Σταθοπούλου με χρόνο 1.46.24 και στην τρίτη η Νατάσα Παπαδημητρίου με 2.18.29.

Ο Γιάννης Κανελλόπουλος κατέκτησε την πρώτη θέση στα 6 χιλιόμετρα τερματίζοντας σε 0.34.2. Δεύτερος ήταν ο Ηλίας Αποστόλου με 0.34.56 και τρίτος ο Σωτήρης Κάτσαρης με 0.35.09.

Η Σωτηρία Σταθοπούλου κατέκτησε την πρώτη θέση στις γυναίκες με χρόνο 0.42.15, δεύτερη ήταν η Βασιλική Χανζή με 0.46.49 και τρίτη η Μαρία Σταθοπούλου με 1.08.35.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών από τους διοργανωτές.

Στο μεταγωνιστικό του δελτίο ο Ορειβατικός Σύλλογος Πανταβρέχει αναφέρει τα εξής:

«Ο Ορειβατικός Σύλλογος Πανταβρέχει με χαρά ανακοινώνει ότι ο 2ο Triantafilia mountain trail races πέρασε στην ιστορία. Οι αγώνες έγιναν σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή ενότητα Ευρυτανίας και τον Δήμο Καρπενησίου με εκκίνηση και τερματισμό την Καστανιά Ευρυτανίας.

Όλα κύλησαν ομαλά και στις τρείς διαδρομές 35χλμ.14 χλμ. και 6 χλμ. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω ζέστης έγιναν αξιόλογοι χρόνοι με δυνατούς πρωταγωνιστές σε άνδρες και γυναίκες. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν τους ευχόμαστε υγεία, ότι καλύτερο και πάντα επιτυχίες

Από την μεριά μας υποσχόμαστε πάντα να βελτιωνόμαστε και να διορθώνουμε τα όποια τυχών λάθη μας και του χρόνου θα τους περιμένουμε πάλι όλους εδώ.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας και τους χορηγούς μας για την οικονομική βοήθεια γιατί χωρίς εθελοντές και οικονομική στήριξη τέτοιες εκδηλώσεις δεν γίνονται (χορηγοί ΖηνέληςΠαναγιώτης-ΤΑΦ ΜΑΡΚΕΤ Φακίτσας Θανάσης –ΕΚΟ Νικόπουλος-Ορειβατικά ΤΣΙΑΝΙΚΑΣ).

Όλα τα αποτελέσματα από όλες τις διαδρομές και όλες οι φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.eospantabrexei.gr»

Πηγή: www.runbeat.gr