Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Παναιτωλικός-Λαμία 1-0

Με σκορ 1-0 επικράτησε σήμερα (18/7) ο Παναιτωλικός της Λαμίας, σε μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που έδωσαν στο Καρπενήσι.

Τα «καναρίνια» ξεκίνησαν με το κλασικό τους 3-5-2, ενώ και η ομάδα της Φθιώτιδας είχε τριάδα στα στόπερ.

Στο πρώτο μισό οι «κυανοκίτρινοι» ήταν καλύτεροι και απείλησαν με τους Αναστασόπουλο, Μλάντεν, Ντίαζ και ευρύτερα ήταν η ομάδα που έλεγχε το παιχνίδι.

Τελικά βρήκε δίχτυα στο 50' με τον νεαρό Κακιώνη ύστερα από ωραία ενέργεια του Τορεχόν, ενώ μετά ο Παναιτωλικός «φλέρταρε» και με ένα δεύτερο γκολ με τους Πέρεθ, Μαϊντεβατς. Η Λαμία από την πλευρά της έφτασε πριν το φινάλε κοντά στην ισοφάριση με τον Αναστασόπουλο, όμως ο γκολκίπερ Στεργιάκης του είπε «όχι».

Βέβαια τέτοια εποχή αυτό που μετρά για όλες τις ομάδες είναι το «μοντάρισμα» και όχι το αποτέλεσμα.

Στο Καρπενήσι βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και ο ισχυρός άνδρας των «κυανοκίτρινων» Φώτης Κωστούλας, όπου και αρκετοί φίλοι τους.

Διαιτητές: Γιωργος Δροσίνης-Σπυρος Μπύρος Λάμπρος Κολοκώτσιος

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετρακης): Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Αναστασόπουλος, Μαυρίας, Μπακάκης, Κοντούρης, Λιάβας, Νικολάου, Λομόνακο, Ντίας. 

Επαιξαν και οι Χότζα, Στεργιάκης, Μάνος, Παντελάκης, Γαλιάτσος, Στάγιτς, Αγαπάκης, Τορεχόν, Πέρες, Μπουζούκης, Ράδος, Μπελεβώνης, Μαϊντέβατς, Κακιώνης, Μορφάκης.
 

Λαμία (Μαρινος Σατσιας): Σουρδής, Τερεζίου, Γιαννούτσος, Γυφτομήτρος, Κορνέζος, Σιόλος, Δοϊρανλής, Μέκιτς, Καψάλης, Σιμόνι, Τσιάκας. 

Επαιξαν και οι: Διαμαντής, Αντράτε Ρατόν, Αθανασακόπουλος, Ντετάκης, Νούνιεζ, Φουρτάδο, Λέικ, Βλαχομήτρος , Σαραμαντάς , Μαργαρίτης, Νικολόπουλος




















 

 


 





 

Πηγή: www.gazzeta.gr

Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος