Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 2-0

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Παναιτωλικός, στο πρώτο του φιλικό στην φετινή προετοιμασία, από τον Λεβαδειακό στο Καρπενήσι.

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε επιθετικά στην αναμέτρηση και κέρδισε πέναλτι στο 5’ ο Συμελίδης από τον Μάνο, το οποίο εκτέλεσε ο Νικολιάς με τον Στεργιάκη να αποκρούει. Ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ στο 18’ με τον Πεντρόσο, ο οποίος σκόραρε με πλασέ. Με εκφραστή κάποιων επιθετικών του ενεργειών τον Λομόνακο, προσπάθησε ο Παναιτωλικός στη συνέχεια να αντιδράσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το 1-0 παρέμεινε ως σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Αλλαγή ενδεκάδας ουσιαστικά στην επανάληψη για τον Παναιτωλικό. Στο 55’ ο Κάσσος με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο γκολ για τους Βοιωτούς. Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε στη συνέχεια χωρίς κάτι σημαντικό, με το σκορ και τη μορφή του αγώνα να μην αλλάζει.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία περίπου διακοσίων φίλων του Παναιτωλικού στην κερκίδα, οι οποίοι έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους και εμψύχωσαν την ομάδα.

Για τον Παναιτωλικό του Γιάννη Πετρακη ξεκίνησαν οι: Στεργιάκης, Μάνος, Μλάντεν, Στάγιτς, Μπακάκης, Τορεχόν, Πέρες (30’ Ράδος), Αγαπάκης, Μπελεβώνης (30’ Γαλιάτσος), Λομόνακο, Χότζα (30’ Μορφάκης).

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Αναστασόπουλος, Μαυρίας, Παντελίδης, Κοντούρης, Λιάβας, Νικολάου, Μαϊντέβατς, Μορφάκης (60’ Κακιώνης).

Για τον Λεβαδειακό του Νίκου Παπαδόπουλου ξεκίνησαν οι: Στογιάνοβιτς, Βήχος, Τσάπρας, Λιάγκας, Πλέγας, Λαμαράνα, Νικολιάς, Γουίλερ, Κασέμι, Πεντρόσο, Συμελίδης.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Γκροφ, Γκαραβέλης, Στάγκος, Γιαννιώτας, Ρομό, Χάμοντ, Τσάρας, Μεχία, Γκεζαλί, Κωστή, Κάσσος, Εραμούσπε, Μπάλτσι.

Διαιτητής: Θοδωρής Κατσαρός (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Βασίλης Κορμανός (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
 

 
 

 
 
 

























 






Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος

Πηγή:  agriniara.gr