Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

3rd Sterea Run Karpenisi Night Run


3ο Sterea Run - Karpenisi Night Run: Ένας Νυχτερινός Αγώνας που δεν πρέπει να χάσετε!
Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 3ο Sterea Run - Karpenisi Night Run που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου 2024 στο πανέμορφο Καρπενήσι! Ελάτε να ζήσουμε μαζί μια μοναδική εμπειρία τρεξίματος στους φωτισμένους δρόμους της πόλης μας.
Το Karpenisi Night Run περιλαμβάνει διαδρομές για όλες τις ηλικίες και επίπεδα φυσικής κατάστασης:
• 10 χλμ: Ένας αγώνας που ξεκινά από την Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη, περνά μέσα από το Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου και επιστρέφει στην ίδια πλατεία. Ένα ταξίδι από το ιστορικό κέντρο της πόλης έως το σύγχρονο αθλητικό μας κέντρο, μέσα σε μόλις 5 χλμ γεμάτα φυσική ομορφιά.
• 5 χλμ: Μια πιο σύντομη αλλά εξίσου εντυπωσιακή διαδρομή που ξεκινά και τερματίζει στην Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη, περνώντας από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
• 1 χλμ: Απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, με εκκίνηση στις 19:30 και 19:45 αντίστοιχα. Είναι η τέλεια ευκαιρία για τους μικρούς μας φίλους να νιώσουν τη χαρά του αθλητισμού σε μια ασφαλή και φωτισμένη διαδρομή.
Το Καρπενήσι, η πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας, προσφέρει ένα εκπληκτικό περιβάλλον για αυτόν τον νυχτερινό αγώνα, χτισμένο στους πρόποδες του Βελουχίου σε υψόμετρο 1000 μέτρων.
Μη χάσετε, επίσης, την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα αξιοθέατα της περιοχής όπως το Μουσείο Βουνού, το Κέντρο Ιστορίας Πολιτισμού Ευρυτανίας και τα παραδοσιακά χωριά της περιοχής με την πλούσια βλάστηση και τα καλοδιατηρημένα κτίρια.
Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να τρέξουμε μαζί και να ζήσουμε μια αξέχαστη βραδιά στο Καρπενήσι! Δηλώστε συμμετοχή τώρα και ετοιμαστείτε για έναν μοναδικό αγώνα.
Για εγγραφές πατήστε εδώ: