Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Ο Κ.Ο. Καρπενησίου για το χάλκινο του Άγγελου Κωστή


Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε η κολυμβητική σεζόν για τον Κ.Ο.Καρπενησίου και τον Άγγελο Κωστή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ το διάστημα 19-22 Ιουλίου.
Ο 16χρονος αθλητής μας συμμετείχε σε τρία αγωνίσματα, προκρίθηκε σε τρεις τελικούς, έκανε 6 ατομικά ρεκόρ και αποκορύφωμα όλων ήταν η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 50 μέτρα προστιο με το σπουδαίο 30.13.
Ένα μεταλλιο που επιστρέφει στην πόλη μας ύστερα από πάρα πολλά χρόνια και γίνεται ακόμη σπουδαιότερο αναλογιζόμενοι το γεγονός ότι το κολυμβητήριο μας παραμένει κλειστό εδώ και ενάμιση χρόνο.
Κατέλαβε επίσης την 6η θέση στα 50 ελεύθερο με χρόνο 24.45 και την 7η στα 100 προστιο με χρόνο 1.07.79 συγκεντρώνοντας συνολικά 38 βαθμούς για τον σύλλογο μας.

Στην 1η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος συμμετείχε επίσης και η Ελισάβετ Κωτση και παρόλο που δεν κατάφερε να προκριθεί στην Β φάση, έφτασε στην κατάκτηση 3 μεταλλίων στο περιφερειακό πρωτάθλημα στα 50,100 και 200 πεταλούδα.
Τέλος, στους θερινούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών συμμετείχε ο Παναγιώτης Κωτσοκαλης στην Χαλκίδα στις 6 Ιουλίου φτάνοντας στην 5η θέση στα 50 πεταλούδα και την 7η στα 100 ελεύθερο.

Κλείνοντας αυτή την ιδιαίτερη σεζόν ελπίζουμε όλοι από την αρχή της επόμενης να είμαστε στην δική μας πισίνα ώστε να επιστρέψουν όλοι μας οι αθλητές στο νερό και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις.