Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

ΠΑΣ Λαμία: Έναρξη προετοιμασίας και μεταγραφές


Σε νέα εποχή έχει μπει η ποδοσφαιρική ομάδα της Λαμίας.

Μετά την περσινή επιτυχημένη πορεία και την έκτη θέση στο πρωτάθλημα, οι στόχοι για την σεζόν 2024 – 2025 θα είναι εντελώς διαφορετικοί.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν τονίσει από την αρχή πως το μπάτζετ θα είναι εντελώς διαφορετικό, κάτι που δείχνει κια οι μέχρι τώρα κινήσεις της ομάδας αλλά δεν θα πρέπει να βιαζόμαστε καθώς όπως δήλωσε και ο νέος προπονητής “Να είναι βέβαιοι οι φίλοι της Λαμίας ότι θα κάνουμε τα πάντα, θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, ώστε η ομάδα να είναι πολύ ανταγωνιστική».

«Η φιλοσοφία της ομάδας για εμένα είναι να παίξουμε ένα ορθόδοξο ποδόσφαιρο, να χτίσουμε την ομάδα από πίσω και σιγά σιγά παίζοντας να καταφέρουμε να σκοράρουμε, αυτό είναι σημαντικό. Έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλα τα περσινά παιχνίδια της ομάδας και θέλουμε μια καλή αμυντική λειτουργία. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι μια καλή αμυντική λειτουργία, δίνει περισσότερο ώθηση για να βγει καλά στην κόντρα, αυτό το έκανε πολύ καλά πέρυσι, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος».

Η ομάδα μπήκε στο γήπεδο την Δευτέρα 8 Ιουλίου στο προπονητικό της Νέας Άμπλιανης και το παρών έδωσαν 24 ποδοσφαιριστές, 13 οι μεταγραφές συν παίκτες από πέρυσι, συν 11 παίκτες από τις ακαδημίες.

Από τις μεταγραφές ήταν: Αντράντε, Μέκιτς, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Ρατόν, Σιμόνι, Ντεντάκης και Βλαχομήτρος.

Και οι Γιαννούτσος και Τερεζίου από το περσινό ρόστερ.

Η Λαμία έχει κάνει ακόμα δύο μεταγραφές, του Βασίλη Βιτλή αμυντικός από τον Ηρακλή, κα τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Gustavo Furtado, ο οποίος τα 2 προηγούμενα χρόνια φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού Β’.

Πάραλληλα ,ανακοίνωσε και την ανανέωση του αμυντικού Γιώργου Σαραμαντά.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας:

  • Από την Δευτέρα 15/7 μέχρι και την Πέμπτη 18/7 η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι όπου θα διαμείνει στο ξενοδοχείο “ΜΟΝΤΑΝΑ” πραγματοποιώντας το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της.
  • Την Κυριακή 21/7 η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “The Fallon Hotel Alkmaar” και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι την Τετάρτη 31/7 όπου και επιστρέφει στην Ελλάδα.
  • Μετά την επιστροφή από την Ολλανδία ο προπονητικός κύκλος της ομάδας θα συνεχιστεί στην πόλη της Λαμίας στο προπονητικό Κέντρο της Νέας Άμπλιανης.

Τα μέχρι σήμερα προγραμματισμένα φιλικά είναι τα εξής:

  • Στις 17/7 στο Καρπενήσι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό
  • Στις 30/7 στην Ολλανδία με αντίπαλο την Sparta Rotterdam και 27/7 άλλο ένα φιλικό στην Ολλανδία με αντίπαλο που θα γίνει γνωστός τις επόμενες ημέρες.
  • Από 5 έως 7/8 συμμετοχή στα φιλικά παιχνίδια στο φιλανθρωπικό τουρνουά του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Λεπτομέρειες και οι ακριβείς ώρες των φιλικών θα γνωστοποιηθούν με νεότερες ανακοινώσεις.

Επιμέλεια κειμένου: Θύμιος Αντωνόπουλος

 Πηγή: followusmag.gr