Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Μαρία Ντελλάκη και Χριστίνα Καϊάφα στο Καρπενήσι



 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σημαντική μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα μας που εντάσσει στο δυναμικό της την εξαιρετικη Μαρία Ντελλακη. Η ποιοτική αθλητρια με καταγωγή από τη Ρόδο κατέκτησε το κύπελλο Futsal με τον ΠΑΣ Ηνίοχος Αθηνών και ενισχύει κατά πολύ το ροστερ μας!
Η Μαρία Ντελλακη δηλώνει για τη μεταγραφή της : "Είμαι χαρούμενη που θα συνεργαστώ με την ομάδα του Καρπενησίου και με τον κύριο Κολλημένο. Γνωρίζοντας ήδη κάποια κορίτσια απο εκει θεωρώ οτι θα τα πάμε πολύ καλά και με συνεργασία θα φτάσει η ομάδα ψηλά και εκει που της αξίζει να είναι.
Σημασία έχει να περνάς όμορφα σε αυτό που κάνεις  και να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που έχουν πάθος και αγάπη γιαυτό που αγωνίζονται.. ό,τι δηλαδή έχει η ομάδα του Καρπενησίου."
.
Eκπληξη με την Χριστίνα Καϊάφα
Στο ροστερ μας και ένας ακόμη αδαμάντινος χαρακτήρας και εξαιρετική παίχτρια, η Χριστίνα Καϊάφα, η οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο ποδόσφαιρο σάλας.
Η Χριστίνα Καϊάφα δηλωσε: "Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την συμμετοχή μου με την ομάδα του Καρπενησίου τη νέα σεζόν με κάτι διαφορετικό φέτος πέρα από το 11αρι. Εύχομαι καλή συνεργασία με τις νέες μου συμπαικτριες και τους προπονητές. Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε να συνεργαστούμε μαζί στο γήπεδο."

Ανακοίνωση του Καρπενήσι Futsal